Finallerin sultanı

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin son şampiyonu VakıfBank’ın güzel pasörü Naz Aydemir Akyol 10. kez finallerde oynamanın gururunu yaşıyor.

Finallerin sultanı
Yeni Asır'ın haberine göre Venus Sultanlar Ligi seride Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 yenen VakıfBank'ın şampiyonluğu ile noktalandı. Sarı-siyahlı ekibin önünde bir zorlu sınav daha var; Şampiyonlar Ligi 4'lü finali. 10. Kez Şampiyonlar Ligi finallerine gidecek olan ve bu rekoru elinde bulunduran pasör Naz Aydemir Akyol oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Türk voleybolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak şimdiden voleybol tarihinde yer almayı başaran Naz, kırılması zor bir rekora imza attı. 19 yaşındayken ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi Final-Four'unda yer alan yetenekli pasör o dönemden beri aralıksız olarak finallere gidiyor. Güzel voleybolcu 10. kez finallerde yer alacak ilk isim oldu ve kırılması zor bir rekora da imza attı.

Naz Aydemir Akyol ligde zor bir seriyi şampiyonlukla noktalamanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını belirtirken, hedeflerinin 5-6 Mayıs tarihinde Romanya'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali olduğunu söyledi. Final-Four'da Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi vereceklerini hatırlatan Naz, "Bu Türk voleybolu adına gurur verici bir olay. Final-Four'da ilk maçı geçen yıl final oynadığımız Conegliano ile oynayacağız. Güçlü bir ekip. Kazanıp şampiyonaya iyi başlamak istiyoruz" dedi.
Konular Spor Haberleri