Flaş Muharrem İnce talimatı!

Kemal Kılıçdaroğlu, kameraların karşısına geçerek şu açıklamayı geçerek şu açıklamayı yaptı: "Muharrem İnce bizim bir değerimizdir. Onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Kim bizimle beraber yürümek istiyorsa, hep beraber yürüyeceğiz."

Flaş Muharrem İnce talimatı!
Milliyet Gazetesi'nden Şevket Yaman'ın haberine göre parti içinde bir kesimin istifaya çağırdığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek isteyen çok sayıda partili, parti genel merkezi önünde toplandı. Partililer, Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkıları eşliğinde “Halkın umudu Kılıçdaroğlu” sloganları atıyor. Kılıçdaroğlu, genel merkezine gelerek kendisini bekleyen kalabalıkla buluştu. 

Kılıçdaroğlu daha sonra kameraların karşısına geçerek şu açıklamayı yaptı:

"Bugün çok sevinçli bir gündeyim aslında, havuz medyasında manşet olduk. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bütün seçim süreci boyunca ettiğim, konuştuğum laflardan bir cümle bile kullanmadılar. Bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum emin olun anlatamam. Havuz medyasında manşetsek yaptığımız iş doğru.

KİMSEYİ DIŞLAMAYACAĞIZ

Bir şey daha var. Az önce de söyledim, dün de söyledim. Biz önümüzdeki seçimlere gerçekten ciddi bir hazırlıkla gideceğiz. Bunun mücadelesini, çalışmasını yapacağız. El birliğiyle, gönül gönüle Türkiye’yi gerçek anlamda demokrasiye kavuşturmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Bu seçimler normal seçimler değildir. Yeni bir sistem içinde, yeni bir rejim içinde yeni bir seçim anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. O nedenle söyledim, kimseyi dışlamayacağız.

BİZ DAVA ADAMIYIZ, İLKELERDEN YANAYIZ

Buraya geldik sağ olun var olun, herkese söylüyorum; herkes bilsin. Muharrem İnce bizim bir değerimizdir. Onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Bizde ayrılık gayrlık yoktur. Biz dava adamıyız, ilkelerden yanayız. Kim bizimle beraber yürümek istiyorsa, hep beraber yürüyeceğiz. Adaleti hakkı ve hukuku getirinceye kadar yürüyeceğiz.

Hiç kimse şunu unutmasın. CHP hakkın, hukukun ve adaletin teminatıdır. CHP, bütün Türkiye’de ve yurt dışındaki yurttaşlarımızın da güvenliğini sağlayan tek siyasal örgüttür. Çünkü biz Kuvayı Milliye’den geliyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce 81 ili gezeceğini ifade ediyorum. İl başkanlarıma talimatımdır. Geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, gülerek, sevinerek, heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok."