Fransız kadın politikacıya sokak ortasında darp!

Fransız politikacı Nathalie Kosciusko-Morizet, sokak ortasında darp edildi.

Fransız kadın politikacıya sokak ortasında darp!
Takvim'de yer alan habere göre geçmişte sosyal medyada Ivanka Trump’a çatarak popülarite kazanan Morizet, saldırı sonrası bir anda ülke gündemine oturdu. Anketçiler Fransız kadının kesin seçileceğini açıkladı.

Fransa'da, milletvekili genel seçimi ikinci turunda yarışacak olan merkez sağdaki Cumhuriyetçiler Partisi'nin (LR) milletvekili adayı Nathalie Kosciusko-Morizet'in, başkent Paris'te saldırıya uğradığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Fransız basınında yer alan haberlerde, Kosciusko-Morizet'in yarın yapılacak seçimin ikinci turu dolayısıyla yürüttüğü kampanya sırasında Paris'in 5. bölgesindeki bir pazar yerinde 50 yaşlarında bir kişinin saldırısına uğradığı kaydedildi. Saldırganın Kosciusko-Morizet'in elindeki broşürleri zorla alarak yüzüne fırlattığı ve hakaret ettiği kaydedildi.

SALDIRI SEÇİLME ŞANSINI ARTTIRDI..

Kosciusko-Morizet'in saldırıda yere düştüğü ve birkaç dakika baygın kaldığı aktarılan haberlerde, ambulansla hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Kosciusko-Morizet'in milletvekili genel seçiminin ikinci turunda Paris'te Cumhuriyet Yürüyüşü Hareketi'nin adayı Gilles Le Gendre'e karşı yarışacağı bildirildi. Geçmişte sosyal medya üzerinde Ivanka Trump'ı eleştirerek Fransa'da gündeme gelen Morizet'in yine de yeterince popülarite kazanamadığı ve seçimlerde mağlup olacağı düşünülüyordu. Ancak Fransız politikacının uğradığı bu saldırı, bir anda onu tüm ülkenin en çok konuşulan insanı haline getirdi. Birçok anket şirketi önceki güne kadar şans tanınmayan Morizet'in kesin seçileceğini belirtmeye başladı.

Fransız kadın politikacıya sokak ortasında darp!