Funda Özkalyoncu'nun Gülben'e sempatisi arttı!

Bir zamanların sıkı Gülben Ergen karşıtı magazin yorumcusu Funda Özkalyoncu'nun zaman içinde Gülben Ergen'e olan sempatisinin arttığı gözlendi.

Funda Özkalyoncu'nun Gülben'e sempatisi arttı!

Ekranda 'magazin yorumcusu' olarak ünlenen radyocu&yazar Funda Özkalyoncu bugünkü canlı yayınında söz Gülben Ergen'den açılınca; son günlerde instagramda özlü sözler paylaşan şarkıcıya toz kondurmadı.

Gülben Ergen'in tasavvufa olan ilgisiyle birlikte çok kitap okuduğunu belirten Funda Özkalyoncu bugünkü canlı yayında Ergen ile birlikte 'iyi insan', 'merhametli insan' gibi kavramları birlikte andı.

Özkalyoncu'nun bu sözlerini ekranları başında izleyenlerin aklına ise Funda Özkalyoncu'nun geçmiş senelerde katıldığı bir canlı yayında yine Gülben Ergen ile ilgili söylediği sözleri getirdi.

O canlı yayında Özkalyoncu; söz Gülben Ergen'den açılınca "Bodrum'da çekilmiş selülitli görüntüleriyle ilgili yapılan yorumlara isyan etmiş ve 'Ben bir anneyim' demiş. Kimse anneliğin arkasına sığınmasın. Gülben Ergen hep selülitliydi. Bu selülit olayını bile daha fazla fana çevirmeye çalışıyor. Hayatla böylesi kavgalı olmasının sebebi sebepsiz bir egoya sahip olması" ifadelerinde bulunmuştu.

Geçen süre zarfında Gülben Ergen ile ilgili düşüncelerinde hayli değişiklik olduğu görülen bir zamanların sıkı Gülben Ergen karşıtı Özkalyoncu'nun dün ve bugünden farklı yorumlarını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...