Futbolculara prim istediler!

Karşıyakalı taraftarlar Tuzlaspor galibiyeti sonrasında “Primleri ver, Mutlu başkan primleri ver” diye tempo tuttu.

Futbolculara prim istediler!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Tuzlaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek 19. haftayı 33 puanla 4. sırada tamamlayan Karşıyaka'da taraftarlar maçtan sonra futbolcuların prim alacaklarının ödenmesi için başkan Mutlu Altuğ'a tezahüratla çağrıda bulundu. Karşıyakalılar, maç sonrası oyuncularla galibiyeti kutladıktan sonra, "Primleri ver, Mutlu başkan primleri ver, topçularımız aslan gibi Mutlu başkan primleri ver" diye tempo tuttu. Kaf-Kaf'ta Tuzlaspor galibiyetiyle prim alacağı 6'ya yükselen futbolculara yönetimin 10'ar bin lira borcu bulunuyor.

Yönetim iç saha galibiyetine bin 500'er, deplasman galibiyetlerine ise 2 biner lira prim veriyor.

Karşıyaka'da futbolcuların İzmir'deki Kastamonu 1966, Tokat, Sarıyer, Etimesgut ile deplasmandaki 1461 Trabzon ve son olarak Tuzlas galibiyetlerinden alacakları bulunuyor. Peşinatlarının ilk taksidi olarak 20'şer bin lirayı ödeyen yönetimin prim alacaklarının yanı sıra 31 Ocak'ta genç oyunculara 30'ar bin liralık ikinci taksitleri de ödemesi gerekiyor.

Başkan Altuğ kaynak arıyor

Ekonomik anlamda zor günler yaşayan Karşıyaka'da yönetimin hem primler, hem de genç oyunculara ödenmesi gereken peşinatlar konusunda nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Başkan Mutlu Altuğ, oyuncuların alın terlerinin üstüne yatmak gibi bir düşüncelerinin kesinlikle olmadığını belirtirken, "Birkaç yerle kaynak için görüşmelerimiz sürüyor. Kaynak bulduğumuz an futbolcularımıza aktaracağız" diye konuştu.

Başkan canlı yayın yaptı

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ yurtdışından geldiği gibi ayağının tozuyla soluğu Tuzlaspor deplasmanında aldı. Maçın son düdüğüyle birlikte Altuğ, cep telefonundan sosyal medya hesabından galibiyet sevincini canlı yayın yaparak paylaştı. Sahaya inen başkan zorlu deplasmanda üç puanın mutluluğunu oyuncularıyla birlikte omuz omuza Kaf-Kaf çekerek kutladı.

Uçar: "Hedef 1. Lig"

Karşıyaka'nın başında ilk galibiyetini yaşayan teknik direktör Turgut Uçar maçtan sonra umutlu mesajlar verdi. Çok güçlü bir rakibe karşı deplasmanda kazanmanın çok önemli olduğunu dile getiren Uçar, "Kazanmanın dışında iyi futbol oynayarak sonuca gitmek daha güzel. Skor belki daha farklı olabilirdi. Bu sonuç takımımıza moral oldu. Bu galibiyet neleri başaracağımızın bir göstergesi. Bizim tek hedefimiz Play-Off'a kalıp, Karşıyakamızı TFF 1. Lig'e çıkarmaktır" dedi.
Konular Spor Haberleri