G.Saray'dan Melo'ya net yanıt!

İnter’den ayrılmayı düşünen Brezilyalı, eski kulübü için nabız yoklarken, ona verilecek cevap ise net olacak.

G.Saray'dan Melo'ya yanıt!
1- “KESİNLİKLE SENİN İÇİN BONSERVİS BEDELİ ÖDEMEYİZ. BU SORUNU INTER İLE ÇÖZÜP, PAZARLIĞA OTUR.”

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Galatasaray’ın Pitbull için 3 şartı var...Tekrar sarı kırmızılı formayı giymek isteyen ve Galatasaray’a geri dönmek için nabız yoklayan Felipe Melo için yönetim şartlı “Evet” diyecek...Brezilyalı eski futbolcusunu saha içinde bu sezon mumla arayan Galatasaray’da, Melo’ya konusu ciddi olarak masaya yatırıldı.33 yaşındaki Melo için sarı kırmızılı yönetimin yeşil ışık yaktı ancak kendi taleplerini de sambacıya iletecek.Gelin, Melo konusunda yaşananlara hep birlikte bakalım...

2- YILLIK ÜCRETİN ESKİSİNDEN DAHA AZ OLACAK. BU KONUDA DA “FEDA” DEMEYE HAZIRSAN, GÖRÜŞÜRÜZ.”

“KULÜBÜNLE SEN GÖRÜŞ”

G.Saray, Melo için kesin olarak bonservis bedeli ödemek istemiyor. Sezon başında “Inter’e gitmek istiyorum” diye ısrar eden ve 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya’nın yolunu tutan sambacı için bonservis hamlesi yapılmayacak.

YÖNETİM, GİDERKEN MESAJI VERMİŞTİ

Dönüş için nabız yoklayan Melo, bu kararını resmi boyuta taşımak isterse bonservis sorununu Inter ile kendisi çözecek. Galatasaray, İtalya yolculuğu öncesi Melo’ya giderken “Kapımız sana her zaman açık” demişti. Bu da Melo’yu umutlandırıyor.

“2.6 MiLYON EURO’YA OYNAYAMAZSIN”

Fakat, önemli bir ayrıntı daha var... Melo’nun alacağı yıllık ücret konusu problem. Brezilyalı yıldızın performansında yaşının ilerlemesi nedeniyle düşüşler olacağını düşünen sarı kırmızılı yönetim, ayrılırken 2.6 milyon Euro alan Melo’dan indirim isteyecek.

3- “ESKİ HUYLARINDAN VAZGEÇECEKSİN. GEÇMiŞTE YAŞANANLARI SİLİP, TÜM TAKIMI KUCAKLAMAK ZORUNDASIN.”

Galatasaray yönetimi Melo ile bu şartlar sağlanırsa anlaşma masasına oturacak. Florya’da özellikle zaman zaman hırçın tavırları nedeniyle tepki toplayan Melo’dan geçmişi silip, tüm takımı kucaklaması ve eski huylarından vazgeçmesi de söylenecek.
Konular Spor Haberleri