Galatasaray’ın kader günleri!

Aslan, 2016'ya önemli problemlerle girdi...

G.Saray’ın kader günleri!
Sabah'ta yer alan habere göre sezonun ikinci yarısı öncesi henüz bir kamp yeri ayarlanamadı... Mustafa Denizli'nin hala yardımcısı bulunamadı. İdmanlardan rakip takımların analizlerine kadar tüm teknik konularla Denizli ilgileniyor. Maestro Sneijder’in sakatlığının durumu belirsizliğini koruyor... Müjdesi verilen transferlerden sadece Ryan Donk kesinlik kazanırken, büyük umutlarla forma giymesi beklenen Grosskreutz ise soluğu Stuttgart’ta aldı.

1. EN İYİ ÇÖZÜM ÇÖZÜMSÜZLÜK

Galatasaray, kritik bir haftaya giriyor. Cumartesi günü Türkiye Kupası'nda İstanbul'da Karşıyaka ile karşılaşacak sarı-kırmızılı takımın kamp yeri hala netleşmedi. Hamza Hamzaoğlu döneminde belirlenen kamp yeri, Mustafa Denizli'nin göreve gelişi sonrası iptal edildi ve Antalya'da yeni bir otel arayışına girildi. Başka takımlar ile aynı otelde kalmak istemeyen Galatasaray yetkilileri, 17 Ocak'ta Sivasspor maçıyla başlayacak ikinci devre öncesi kamp konusunda arayışını hala sonlandıramadı.

2. TRANSFERLER ADETA BİLMECE

29 Kasım'da Kasımpaşa maçıyla Galatasaray'daki görevine başlayan Mustafa Denizli'nin hala bir yardımcısı yok... Hasan Şaş, Ümit Davala, Cevat Prekazi gibi isimler gündeme gelse de yardımcı antrenör konusu ligin ikinci yarısı öncesi belirsizliğini koruyor. Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarışmayı sürdüren sarı-kırmızılı takımda Denizli'nin tüm alanlara tek başına yetişmesinin güç olduğu yorumları yapılıyor. Çok konuşulan devre arası takviyeleri konusunda ise kesinleşen Donk dışında net bir isim bulunmuyor.

3. 10 NUMARANIN YOLU GÖZLENİYOR

Takımın kilit ismi Wesley Sneijder'in tedavi süreci belirsizliğini koruyor. İlk yarının son maçında sağ diz dış yan bağlarında hasar oluşan Hollandalı yıldız için, "Havuz ve salon çalışmalarını içeren rehabilitasyon programı sürecek" denilmişti. Tatilde fizyoterapisti ile Dubai'ye giden Sneijder'in durumu bu hafta çekilecek MR sonrası netleşecek.

4. LİSANSI ÇIKMADI VATANINA DÖNDÜ

FIFA'ya belgeleri eksik ve imzasız gittiği için sezonun ilk yarısını kaçıran Grosskreutz'un dönüşü sabırsızlıkla bekleniyordu. 6 ayı boşa geçen Alman yıldız, özürlü bir yakını olduğunu belirterek vatanına döndü. El sıkıştığı Stuttgart Kulübü'nün dün sağlık kontrolünden geçirdiği Grosskreutz, Galatasaray'a 2.6 milyon Euro kazandıracak. 
Konular Spor Haberleri