Galatasaray 3 puanı 4 golle aldı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 22 yıl 5 ay 25 gün sonra rakip oldu. Mücadeleden Terim galip ayrıldı.

Galatasaray 3 puanı 4 golle aldı!
İHA'nın haberine göre Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanan Kasımpaşa -Galatasaray karşılaşması iki takım teknik adamının da yıllar sonra tekrar rakip olmasına neden oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, son olarak 23 Ağustos 1996 yılında oynanan lig maçında karşı karşıya geldi. Bu maçta Terim Galatasaray’ı, Denizli de Kocaelispor’u çalıştırıyordu. Müsabaka ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

İki teknik toplam 22 yıl 5 ay 25 gün sonra birbirlerine tekrar rakip oldu. Mücadeleden Fatih Terim galip ayrıldı.

Bu maçla birlikte 8 kez karşılaşan iki teknik adam 3’er kez galibiyet sevinci yaşadı, 2 kez de berabere kaldı. 

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de karşılaştığı Kasımpaşa’yı içeride ve dışarıda oynadığı maçlardan 4-1’lik skorla galip ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı Belhanda’nın 1, Feghouli’nin de 3 golü ile 4-1 mağlup etti. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu’nda oynanan maçı da sarı-kırmızılılar, Garry Rodrigues’in 2, Eren Derdiyok ve Serdar Aziz’in 1’er golü ile 4-1 mağlup etmişti. O maçta Paşa'nın tek golünü penaltıdan Mbaye Diagne kaydetmişti.
Konular Spor Haberleri