Galatasaray'da çift forvet sıkıntısı!

Fenerbahçe deplasmanında 12, Konya’da ise 21 dakika beraber oynayan Mbaye Diagne-Kostas Mitroglou ikilisi pozisyona giremedi. Teknik direktör Fatih Terim, Erzurum’da da 8 dakika çift forvet denemiş ancak gol bulamamıştı.

Galatasaray'da çift forvet sıkıntısı!
Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre evinde rakip tanımayan G.Saray deplasman kâbusu yüzünden lider olamadı. Sarı-kırmızılı takım, sezonun ikinci yarısında tüm puan kayıplarını dış sahada yaşadı. Alanya, Erzurum ve Kadıköy'ün ardından Konya'dan da beraberlikle dönen G.Saray'da çift forvet ısrarı sonuç vermiyor. İleri uçta sadece Diagne ile maçlara başlayan teknik direktör Fatih Terim, skor 1-1'e sıkışınca Fenerbahçe ve Konya deplasmanlarında kenardan Mitroglou hamlesinde bulundu.

Uzatma ile birlikte Kadıköy'de 12, Konya'da 21 dakika beraber görev yapan Diagne- Mitroglou ikilisi pozisyona bile giremedi. Terim, Erzurum'da da 8 dakika çift forvet denemiş, sonuç alamamıştı. Son 3 deplasmanda 41 dakika birlikte oynayan Diagne-Mitroglou ikilisi beklenen Elmander-Baros, Drogba-Burak etkisini gösteremedi.

DERBİYE JAPON AKINI

Galatasaray ile Beşiktaş pazar günü Türk Telekom'da şampiyonluk mücadelesi verecek. Bu zorlu derbiye Türk futbolseverlerin yanı sıra Japonlar da büyük ilgi gösteriyor. Zira, Japonya'nın en önemli iki yıldızı Nagatomo ile Kagawa bu büyük buluşmada kozlarını paylaşacak. Derbi için yüzlerce Japon futbolseverin Türkiye'ye gelmeye hazırlandıkları öğrenildi. Bunun için Japonlar, Galatasaray yönetimi ile temas kurup bilet talep etti. Mücadeleyi ayrıca Japonya'daki futbolseverlerin de ekran başında takip edeceği belirtildi.
Konular Spor Haberleri