Galatasaray'da Dursun Özbek hüsranı!

Kadın basketbol takımının Fenerbahçe’ye hükmen yenilmesinin önüne geçemeyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Avrupa’dan men edilmeyeceklerini de iddia etmişti. Son olarak derbi için 28 Nisan’ı işaret etti ancak o da olmadı.

Galatasaray'da Dursun Özbek hüsranı!
AMKSpor'dan Yasin Yıldırım'ın özel haberine göre Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisinin tarihi konusunda yine hüsran yaşadı.

Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin tarihi açıklandı ancak sarı-kırmızılılar bu durumdan pek de hoşnut kalmadı. Geçen günlerde derbinin tarihi için 28 Nisan’ı işaret eden Başkan Dursun Özbek, TFF’den yapılan “13 Nisan’da oynanacak” açıklaması ile büyük şok yaşadı.

Bu sezon söylediklerini gerçekleştiremeyen ve taraftarlarının tepkisini çeken Özbek, TFF’ye dediğini yaptıramadı.

İlk olarak Fenerbahçe ile oynanan kadın basketbol maçında sahaya ‘aykırı’ takımla çıktığı gerekçesiyle kazandığı mücadeleden hükmen yenilgi ile ayrılan Galatasaray, Dursun Özbek’in tüm mücadelesine karşın istediğini alamamıştı. Ardından UEFA’dan men cezası almayacaklarını belirten Özbek, yine söylediğini yapamadı ve Aslan, Avrupa’sız kaldı. Şimdi de derbide Galatasaray’ın değil, Fenerbahçe’nin dediği oldu.

TARİH MEMNUN ETMEDİ

Sarı-kırmızılılar terör saldırısı ihbarı nedeniyle ertelenen Fenerbahçe derbisi için 28 Nisan’ı istemişti.

Bu tarihi sakat oyuncularının iyileşme sürecini de hesap ederek talep eden sarı-kırmızılılar, çıkan karar ile hüsrana uğradı. Sarı-lacivertli cephenin 6 Nisan isteğine yakın bir tarih olan 13 Nisan kararı, Galatasaray camiasını memnun etmedi.

ÖZBEK: “SAYGI DUYMAK LAZIM”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF’ nin aldığı kararı değerlendirdi. Karşılaşmanın 13 Nisan’da oynanacak olmasını “Saygı duymak lazım” diyerek yorumlayan Özbek, “Karar verecekmercii federasyon. Biz kendi tarihimizi, Fenerbahçe kendi tarihini savundu. Ama federasyon böyle bir karar aldıysa saygı duymak lazım” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri