Galatasaray'dan Zivkovic çıkarması

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de geleceğe yatırım için almak istediği 19 yaşındaki sağ ve sol kanatta oynayan Zivkovic için Sırbistan'a gitti.

Galatasaray'dan Zivkovic çıkarması
Takvim'de yer alan habere göre 7 milyon Euro piyasa değeri olan Zivkovic'in sezon sonu sözleşmesi bitmesi nedeniyle Cimbom 3 milyon Euro teklif etti. Pazarlıklar sürüyor.

İlk resmi transferini Ryan Donk ile gerçekleştiren Galatasaray, şimdi Mustafa Denizli'nin diğer transfer istekleri için harekete geçiyor. Fenerbahçe, Liverpool ve Benfica'nın transer etmek için girişimde bulunduğu Andrija Zivkovic için Galatasaray yarışa dahil oldu. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteğiyle hem sağ hem de sol açıkta oynayabilen Partizan'ın Sırp yıldız adayı Andrija Zivkovic'i listesinin ilk sırasına yazdı.

Yönetim, 19 yaşındaki futbolcuyu transfer edebilmek amacıyla hem oyuncu hem de Partizan kulübü yetkilileriyle temasa geçti. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç oyuncunun, 7 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Sözleşmesi bitecek olması nedeniyle bu transferi ucuza kapatmak isteyen Ciimbom yönetimi, Sırp ekibini oyuncunun diğer satışından %30 ya da 35'lik pay vererek ikna edecek.

YARIM SEZONDA 12 GOL 8 ASİST YAPTI

Geleceğin yıldızları arasında gösterilen 19'luk Zivkovic'i Mustafa Denizli'ye eski Cimbomlu Prekazi önerdi. Denizli'nin yardımcısı olması beklenen Prekazi'nin bu oyuncu için Sırp kulübü Partizan'la Galatasaray arasında da aracılık ettiği ifade ediliyor. Mustafa Denizli'nin sadece genç oyuncular alacağız açıklamasına tam anlamıyla uyan genç futbolcu, 2013-14 sezonundan beri Partizan'ın A Takım kadrosunda bulunuyor. Bu sezon çok az süre almasına rağmen yarım sezonda 12 gol, 8 asistle oynayan Zivkovic için Cimbom maddi olarak her türlü fedakarlığı yapacak

ZIVKOVIC KİMDİR?

YAŞI: 19
MEVKİ: FORVET
ÜLKESİ: SIRBİSTAN
OYNADIĞI TAKIMLAR Partizan (63 maçta 17 gol)
Konular Spor Haberleri