Gamze Keçeli'ye eşinden milyonluk bir hediye daha!

Bonkör eş Nedim Keçeli, 4 buçuk aylık hamile eşinin ayağını yerden kesti. İş adamı, güzel eşine 1 milyon 220 bin TL’lik Mercedes alıp bir de özel şoför tahsis etti.

Gamze Keçeli'ye eşinden milyonluk bir hediye daha!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre ünlü iş adamı Nedim Keçeli, oğluna 4 buçuk aylık hamile olan güzel eşi Gamze Keçeli'nin ayağını milyonluk jestiyle yerden kesti. Nazar korkusuyla hamileliği boyunca gözlerden uzak olmayı tercih eden Gamze Hanım, önceki gün Etiler'deydi. 2003 Türkiye Güzeli'nin kapıda bekleyen son model Mercedes Blutech marka otomobili dikkat çekti.

TRAFİK MAĞDURU OLMASIN

Güzel sunucunun eşinin hediyesi olan lüks aracının fiyatı ise dudak uçuklattı. Zira Keçeli'nin eşine hamilelik hediyesi olarak aldığı son model Merdeces'in fiyatı 260 bin euro yani yaklaşık 1 milyon 220 bin TL… Hamile eşinin İstanbul trafiğinde eziyet çekmemesi için özel şoför de tahsis eden iş adamının jesti bununla sınırlı kalmadı.

JEST ÜZERİNE JEST...

Nedim Keçeli, lüks aracın plakasını da kişiselleştirdi. İş adamı, Keçeli soyadından esinlenilen 'KCL' plakalı araçla bonkörlüğünün yanı sıra düşünceli yanını da gözler önüne serdi.

Gamze Keçeli'ye eşinden milyonluk bir hediye daha!

Eşine yaptığı jestlerle bilinen sosyetik iş adamı, 1 buçuk milyon TL'lik düğünle Venedik'te nikah masasına oturduğu Gamze Keçeli'ye hediye ettiği 550 bin TL değerindeki tektaş yüzükle de uzun süre konuşulmuştu. Keçeli, eşinin hamileliğini ilk öğrendiğinde de ona hediye olarak Como Gölü kıyısından 350 bin euro'ya lüks bir ev almıştı.