Gamze Özçelik gerçekten evini sattı mı?

Televizyon yıldızı Gamze Özçelik'in seneler önce yatırım amaçlı İstanbul Göztepe’den aldığı 1+1 evini 400 bin TL’ye satarak yardım fonuna aktarma yaptığı iddia edilmişti.

Gamze Özçelik gerçekten evini sattı mı?

Gamze Özçelik iddialara sosyal medya hesabı üzerinden açıklık getirerek şu açıklamayı yaptı:

“Selamun Aleykum canlar. Takip eden kardeşlerim bilirler ki, ‘Umuda Koşanlar Derneği’ olarak geçtiğimiz kurban bayramında Somali’de kurban kesimi ve dağıtımı gibi çeşitli organizasyonlarda bulunmak nasip olmuştu. Bir süredir basında ve sosyal medya da konuşulan ‘Servetini su kuyularına harcadı’ , ‘Afrikalı çocuklar için evini sattı’ gibi haberlerin karşısında hakikat için açıklama yapmak gereği duydum.

Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana, bağışçılarımızın desteği ile güzel işler başarmaya, elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Allah razı olsun baştan beri desteklerini esirgemediler. Haberler doğruluk taşımamaktadır! Malın ve mülkün, tüm övgülerin, güzel sözlerin ve güzel sıfatların sahibi Yüce Allah (C.C) iken, sadece manen ve bedenen elinden geleni yapmaya çalışan bir kul olarak riyadan, benlikten ve kibirden yine Mevlam'ın merhametine sığınırım.

İyi niyetli oldukları düşündüğüm, sevgili basın mensuplarından ricamdır; lütfen dernek faaliyetlerimizle ilgili her türlü bilgi için çekinmeden dernek numaralarımızı arayın. Cümleten, yolumuzda dosdoğru ilerleyenlerden olmak duasıyla. Selametle kalın.”