Gamze Özçelik'ten sosyal medyada tepki

Eski model ve oyuncu Gamze Özçelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hayatını yaşamak için taraf olmak gerekmediğinin altını çizdi.

Gamze Özçelik'ten sosyal medyada tepki
Sözcü'de yer alan habere göre kısa bir süre öncesine kadar reyting rekortmeni dizilerde görmeye alıştığımız Gamze Özçelik, bir süredir bu renkli sektörden elini eteğini çekmiş durumda. Kendisini özellikle yurt dışındaki ihtiyaç sahibi çocuklara adayan ve onlara elinden gelen her türlü yardımı yapan Gamze Özçelik hakkında yapılan ‘muhafazakar oldu, kendisine farklı bir taraf ve yol seçti’ şeklindeki yorumlara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Özçelik Bangladeşli çocuklarla birlikte görüldüğü kareleri hesabından paylaşırken altına da şunları yazdı: “Dünyayı iyilik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey… Duyuyorum, oraya buraya dahil etmek isteyenleri. Onlardan, şunlardan diye konuşanları hakkımda. Ne zaman hakkıyla insan ve kul olabilmek için bir yere dahil olabilmek gerekti? Ne zaman bizi bu kadar parçalayıp, ayrıştırdılar. Sevmek için, paylaşmak için, kalbi kötülüklerden arındırıp iyiye yürümek için ne zaman bizi yaratan varken, biz yaratılmışa esir düştük? Gücün içimizde olduğunu bir kez daha deneyimledim üst üste.. Niyetin sağlam olunca, karşısında sağlam durup, sıkı çalışınca sana zaten her yol açılıyor. İhtiyacın olan sadece samimiyet! İster küfründe samimisindir, ister aşkında, sevdanda.. Yolun her türlü açık… Ben sevmeyi paylaşmayı seçtim, rengarenk bir hayatım oldu. Kalbime koyana şükürler olsun”

Gamze Özçelik'ten sosyal medyada tepki