Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor

Bodrum gece hayatına yön veren işletmelerin başında gelen Gamzelim - Bitez de yine çok eğlenceli akşamlar başlıyor.

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor
"Ege guide" dergisinin yılın en iyi çıkış yapan mekanı ödülünü alan işletmede yaz aylarının gelmesi ile birlikte 130 kişilik bahçe kısmı da önümüzdeki günlerde hizmete giriyor.

Bodrum'da bir ilk olarak ücretsiz evinizden alıp gecenin sonunda sizi istediğiniz yere bırakan servis sistemi olduğu gibi dilerseniz sizin aracınıza da vale tahsis edilebiliyor. Bodrum dokusunu kaybetmeden ama konforunuzu da koruyarak eğlenebileceğiniz Gamzelim'de haftanın 7 günü canlı müzik ve hem et hem de deniz ürünlerini tatmanızı sağlayan çok geniş bir menü var.

Her akşam piyanist Aslıhan Say'ın sahne aldığı mekanda çarşamba, cuma, cumartesi akşamları kanuni Cuneyt Çakal'da piyanoya eşlik ediyor.

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor

Anneler günü ile gala programlarını hızlandıran işletme 12-13 Mayıs Koray Hepenson, 18 Mayıs Hurşid Yenigün, 19 Mayıs Semih Koç ve 20 Mayıs büyük üstad Ercan Turgut sahnesi ile yaza hızlı bir giriş yapıyor.

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor - Resim : 2

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor - Resim : 3

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor - Resim : 4



Yaz sezonunda Işıl Ay, Ertan Öztaş, Ufuk Yıldırım, Eda-Metin Özülkü, Jale, Zeynep Türkeş gibi isimleri ağırlamaya hazırlanan Gamzelim'de çok önemli sürprizlerde önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Gamzelim sezona bomba gibi programlarla başlıyor - Resim : 5