Garantici Göz-Göz!

Traore'nin kapatması nedeniyle sarı-kırmızılılar, Bursaspor’dan Onur Atasayar veya Umut Meraş’tan birini transfer edecek.

Garantici Göz-Göz!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig ekibi Göztepe'de savunmada Adama Traore'nin yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatması yönetimi harekete geçirdi. Kasımpaşa maçında sakatlanarak ön çapraz bağları kopan Fildişi Sahilli oyuncunun sezon sonuna kadar forma giyemeyecek olması, sarı-kırmızılıları yeni arayışlara itti. Ocak ayında savunmanın soluna transfer yapması şart olan Göz-Göz, Bursaspor'un kapısını çalacak.

İLK HEDEFLERİ UMUT MERAŞ

Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise sezon başında da Boluspor'dan istediği ancak Bursaspor'a imza atan Umut Meraş. Bursa'dan sezon başında stoper Titi'yi transfer eden Göz-Göz, 22 yaşındaki Umut için nabız yoklayacak.

Yeşil-beyazlılar ile 2022 yılına kadar kontrat yapan genç savunmacı için bonservis pazarlığına girişecek olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, futbolcuyu Göz- Göz'e kazandırmak için tüm şartları zorlayacak.

ONUR DA LİSTEDE

Umut Meraş'ın transferinin gerçekleşmemesi halinde ise sarıkırmızılılar, bu kez yine Bursaspor forması giyen Onur Atasayar için şansını deneyecek. 23 yaşındaki futbolcunun henüz Süper Lig'de şans bulamaması bir handikap olarak gözükse de teknik direktör Bayram Bektaş'ın futbolcu için olumlu rapor verdiği öğrenildi. Yabancı kontenjanının dolu olması, kadro dışı kalan Ghilas ve Scarione'nin durumlarının belirsizliği nedeniyle Göz-Göz sol bek transferi için yerli oyunculara yönelecek.

BOLU'DA YETİŞTİ

Göztepe'nin sezon başında da gündemine aldığı sol bek Umut Meraş, Boluspor'da yetişti.
Boluspor'da 2014-2015 sezonunda profesyonel olan ve futboluyla dikkat çeken 22 yaşındaki genç futbolcu, ligin ilk 3 haftasında 1. Lig'de kırmızı-beyazlı formayı giyerken, daha sonra Bursaspor'a transfer oldu. Yeşil-siyahlı ekipte 3 maçta görev yapan Umut, son oynanan Ankaragücü maçında takımının galibiyet golüne imza atarak Bursa'ya hayat vermişti.

ATASAYAR ÇOK ŞANS BULAMADI

Göztepe'nin ikinci sol bek adayı Onur Atasayar bu sezon Bursaspor'da çok fazla süre alamadı.
Ligde 8 hafta geride kalırken henüz forma giyemeyen Onur, Ankaragücü'nde futbol hayatına başladı.
2016-2017 sezonunun devre arasında o dönem 2. Lig'de mücadele eden Ankaragücü'nden Bursa'ya transfer olan Onur, ilk yılında Süper Lig'de 11, geçen sezon ise toplam 2 maçta görev yapmıştı.

GÖZTEPE'NİN KADERİ AYNI

Süper Lig'de 8 hafta geride kalırken Kasımpaşa yenilgisiyle 3 puanın yanı sıra, Traore'nin sezonu kapatmasıyla ikinci bir şok yaşayan Göztepe'nin sakatlık kabusu hortladı.

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'deki ilk yılı olan geçen sezon da sakatlık nedeniyle iki oyuncusunu kaybetmişti.

KADU İYİLEŞTİ

Geçen sezon ligin 6. haftasında sakatlanan stoper Hakan Çinemre sezonu kapatarak büyük bir şanssızlık yaşamıştı. Sakatlık belası Hakan ile sınırlı kalmayan Göz-Göz, bu kez 21. haftada oynanan Osmanlı maçında banko olarak forma giyen stoperi Kadu'yu kaybetti.

Geçen yıl sakatlığının ardından hiç forma giyemeyen Kadu yeni iyileşirken kadroya girmesi zor gözüküyor.

KALESİ İZMİR

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Göztepe, ilk 8 haftalık periyotta iç sahadaki performansıyla dikkat çekiyor.

Sarı-kırmızılılar milli araya 12 puanla 9. sırada girerken bu puanların 9'unu evinde topladı. Sahasında sadece ligin ilk maçında Yeni Malatya'ya yenilen ve bu maçta da VAR sisteminin kurbanı olan Göz-Göz, ardından sırasıyla Fenerbahçe, Kayseri ve Konyaspor'u yenerek 3'te 3 yaptı. Sarı-kırmızılılar, henüz sahasında yenilgisi olmayan 12 puanlı Galatasaray ve 10 puana sahip Başakşehir'den sonra Beşiktaş, Alanya, Trabzon ve Kasımpaşa ile birlikte iç sahada en çok puan toplayan takım oldu. Buna karşılık Göz- Göz, deplasmandan ise sadece 3 puan çıkarabildi.
Konular Spor Haberleri