Garsondan avukata tecavüz girişimi!

İstanbul’un en ünlü gece kulübü Ruby’de tecavüz skandalı! Turist M.M., avukat arkadaşı G.S.Y. ile gittiği mekanda, garson tarafından tuvalette cinsel saldırıya uğradı. Olaydan sonra kaybolan iki çocuk babası garson C.B. yakalandı.

Garsondan avukata tecavüz girişimi!
Lüks barın tuvaletinde dehşet

Akşam'dan Hilal Yıldırım'ın haberine göre
Ortaköy’de Ruby isimli gece kulübünde ocak ayında meydana gelen olayda, Körfez ülkesinden gelen turist avukat M. M., Türk avukat arkadaşı G.S.Y ile kulübe gitti. M.M. tuvaletin yerini sormak için garsondan yardım istedi. Elinden tutup götüren garsonun kendisine kadınlar tuvaletinde tecavüz girişiminde bulunduğunu anlatan genç kadın, garson C.B.’nin kendisini öpmeye başladığını anlattı. Direnince garsonun boynunu ısırıp pantolonunu indirdiğini söyleyen M.M. bağırmaya başlaması üzerine garsonun tecavüz girişiminin ardından korktuğunu ve elinden kurtulup kaçtığını anlattı. Taciz anları ise kameraya yansıdı.

ÇALIŞKAN’IN EKİBİ YAKALADI

Garsonun kayıplara karışmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği, özel ekip kurdu. İki çocuk babası C.B. gözaltına alındı. C.B. “Lavaboya götürüp kapısında bekledim. Öyle bir şey olmadı. İşimden oldum” dedi. Kamera ve tanık ifadeleri üzerine garson tutuklandı.

'ŞİRKET EMNİYETE GEÇ HABER VERDİ' İDDİASI

Tecavüz dehşetiyle ilgili eğlence mekânının yöneticilerinin olayı polise geç bildirdikleri iddia edildi. Öte yandan kulübün işletmecisi Bake Turizm Restoran Eğlence Reklamcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nden yapılan yazılı açıklamada, “Meydana geldiği iddia edilen olay, işletmemizle hiçbir ilgisi bulunmayan, tamamen şahsi ve münferit bir olaydır.

POLİTİKAMIZ GEREĞİ KOVDUK

İşletmemiz, müşterilerimizin memnuniyeti ve rahatı için gereken her türlü tedbiri almış ve almaya devam edecektir. Şirket politikalarımız ve müşteri memnuniyeti ilkelerimiz gereği personelin işletmemizle ilgisi derhal kesilmiştir”
denildi.