Gasp parasıyla altın emzik!

İstanbul'da Şırnak'tan gelen Erkam E.'nin 7.5 milyon TL'sini gasp edip yakınlarına lüks otomobil ve altın emzik bile alan 7 şüpheli yakalandı.

Gasp parasıyla altın emzik!
Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Bakırköy'de 18 Ağustos'ta yaşanan gasp olayında, Şırnak'ın Çizre ilçesinden İstanbul'a altın almaya gelen Erkam E.'nin otomobili Bakırköy'de silahlı kişilerce durduruldu.

Havaya ateş açan şüpheliler, araçtaki 2 milyon 200 bin doları (7.5 milyon TL) alıp hızla uzaklaştı. Gasp Büro ekipleri, güvenlik kameralarından gaspçıların aracına ait plakayı belirledi. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerden bazılarının Hatay'a gittiği saptandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 25 Ağustos'taki operasyonda Ahmet Ş., Mehmet Ş., Gülbahar Ş. ve Sedef K. yakalandı. Şahısların ifadeleri üzerine İstanbul'da da Metin Ç., Ferhat Ö. ve Fuat D. yakalandı. Polis, şüphelilerle birlikte gasp edilen paradan geriye kalan 700 bin lirayı da ele geçirdi. Gaspçıların, diğer parayla akrabaları adına lüks otomobiller aldıkları ortaya çıktı. 3 araca el konuldu. Ele geçenlerden en dikkat çekeni ise altın bir bebek emziği oldu.