Gay avcısı şarkıcı kimleri ağına düşürdü?

İki albümü de olan şarkıcı Bulut Duman (28) hakkında, savcılıklara onlarca şikâyet başvurusunun olduğu ortaya çıktı. Duman hakkında açılan davaların üçünde, ‘dolandırıcılık’ suçundan hapis cezası çıktı. Dosyalara göre, şikâyetçilerin birçoğu gay.

Gay avcısı şarkıcı kimleri ağına düşürdü?
Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre onlarca kişi Duman ile eşcinsel arkadaşlık siteleri üzerinden tanıştıklarını belirtti. İfadelere göre taraflar arasında önce duygusal yakınlık oluştu.

Duman’ın kendilerinden para aldıktan sonra, elindeki görüntülerle şantajda bulunduğunu öne süren kişiler arasında memur, doktor ve mühendislerin yanı sıra, bir polis memuru da bulunuyor...

FOTOĞRAFLARI AİLENE GÖNDERİRİM

Mağdurlar arasında, eski bir bakanın yeğeni olduğu ifade edilen R. F. de bulunuyor. F. adına, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusuna göre, ikili 4 Mayıs 2014 günü internet ortamında tanıştı. İkili, kısa süre sonra F.’nin evinde birlikte oldu. Duman, bu görüşmeden bir gün sonra F.’nin evine geldi. Duman, F.’nin çıplak fotoğrafları ve ailesinin iletişim bilgilerinin elinde olduğunu söyledi.

Suç duyurusuna göre Duman, elindeki fotoğrafları, F.’nin ailesiyle paylaşacağı tehdidi ile birçok kez para aldı. Suç duyurusuna göre, F., tehditlerden çekindiği için İstanbul dışında yaşayan ailesinden 5 bin lira alarak Duman’a verdi.

Duman ise hakkındaki suçlamaların asılsız olduğunu belirtti; hukuki süreçlerin ise devam ettiğini vurguladı.

HABERİN GENİŞ AYRINTISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...