Gaz sızıntısıyla gelen dehşet!..

İzmir'in Karaburun ilçesi Eğlenhoca köyündeki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlama faciaya yol açtı.

Gaz sızıntısıyla gelen dehşet!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre biriken tüp gazı nedeniyle meydana geldiği üzerinde durulan patlamada, ev sahibi Nuray Yılmaz (69) olay yerinde yaşamını yitirirken oğlu Kurtuluş Yılmaz da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kurtuluş Yılmaz'ın eşi Mine Yılmaz ise ağır yaralandı.

Özel bir şirkette çalışan Kurtuluş Yılmaz ve eşi Mine Yılmaz anneleri Nuray Yılmaz'la birlikte gezintiye çıktı. Nuray Yılmaz'ın, Eğlenhoca'daki evine gelen üçlü, eve girdikten sonra büyük bir patlama meydana geldi. Çıkan gürültüyle bütün köy ayağa kalkarken ev sahibi Nuray Yılmaz olay yerinde can verdi.

Ağır yaralanan oğlu Kurtuluş ve gelini Mine Yılmaz olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kurtuluş Yılmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mine Yılmaz ise yoğun bakımda tedavi altına alındı.