Gazete ilanıyla özür diledi

İzmir Torbalı'da önceki gün çok ilginç bir olay yaşandı. Erdinç Gülsever (36), 56 gün önce evi terk eden eşi Güliz Gülsever'den (38) gazete ilanı ile özür diledi.

Gazete ilanıyla özür diledi
Yeni Asır'dan Sevim Akbaş'ın haberine göre genç adam, 'Sevgili eşim Güliz, bütün Torbalı huzurunda senden özür diliyorum. Seni üzdüm, beni affet' ifadelerini kullandı.

55 ADET GÜL GÖNDERDİ

Bir gün önce de ayrı oldukları günleri hesaplayarak eşinin işyerine 55 adet kırmızı gül gönderen Erdinç Gülsever, eşi eve dönene kadar mücadelesine devam edeceğini açıkladı. 2016 yılında evlenen Erdinç-Güliz Gülsever çiftinin yuvasında son bir yıldır kara bulutlar dolaşıyordu. Evi terk eden Güliz Gülsever ailesi ile yaşamaya başlarken, eşi de çok pişman olmuştu. Telefonlarına dahi cevap vermeyen karısına ulaşmak için her yolu deneyen Erdinç Gülsever, çareyi gazeteye ilan vermekte buldu. Pişmanlığını ve sevgisini gazete ilanı ile tüm Torbalı'ya duyuran Erdinç Gülsever bu defa umutlu.

"Binlerce kez özür diliyorum"
diyen Gülsever, eşini çok özlediğini söyledi. Eşini çok sevdiğini belirten genç adam, "Her evlilikte olduğu gibi bizim evliliğimizde de bazı sıkıntılar oldu. Son dönemde tartışmalarımız iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı. Onu çok üzdüm, dönsün. Pişmanım" dedi.