Gecelerde Ercan Saatçi skandalı!

Ercan Saatçi, önceki gece Nişantaşı'nda katıldığı bir davet çıkışı objektiflere yansıdı. Saatçi, kendisini görüntülemek isteyen bir basın mensubuna ilk olarak küfür etti sonra ise işinden kovdurmakla tehdit etti.

Gecelerde Ercan Saatçi skandalı!
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre geceden iki kadınla ayrılan  50 yaşındaki müzisyen Ercan Saatçi, alkolün dozunu kaçırınca kendisine yakışmayan ifadelerde bulundu.

Ercan Saatçi, ilk olarak karşı kaldırımda bulunan ve kendisini görüntüleyen kameraya “Yaşa Fenerbahçe sen çok yaşa” diye bağırdı. Daha sonra kendisini görüntüleyen kameraya aynı şekilde birkaç defa daha tezahürat yapan Saatçi, daha sonra ise muhabir ve kameramanı yanına çağırdı.

Saatçi, yanına çağırdığı muhabir ve kameramana ilk önce “S*ktir git” dedi. Ercan Saatçi, söylediği bu çirkin sözlerle yetinmeyip, cebindeki telefonu çıkardı.

Telefon ile muhabire küfür ederek kayda alan Ercan Saatçi, yanında bulunan insanlara “Bu çocuk nerede çalışıyor. Hemen işine son verdirelim” ifadelerini kullanarak büyük bir skandala imza attı.

Gecelerde Ercan Saatçi skandalı!