'Geçmişte yaşadıklarımdan pişman değilim!..'

Petek Dinçöz; Milat adlı yeni albümü ile bugün 11.30-12.00 arası Best FMde Arzunun İnleyen Nağmelerine canlı yayın konuğu oldu.

'Geçmişte yaşadıklarımdan pişman değilim!..'

Arzu Çağlan'ın; 'Çok güzel bir pop albümü yaptın, assolist geçmişinden pişman mısın?' sorusuna;
 
“Şimdi ki aklım olsa o tarz giyinmezdim, o postişler, takma tırnaklar çok kötüydü. Ama Türk Sanat Müziği okuyordum, mecburdum o şekilde giyinmeye. Geçmişte yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim, gurur duyuyorum ama şimdi daha rahatım, yaşımı yaşıyorum, kendimi buldum, özgürce işimi yapıyorum. Belki 5 sene sonra da bu halimi beğenmeyeceğim.” diye yanıtladı.

“Kaybettiğim zamanı telafi etmeye çalışıyorum, sevdiklerimle ve ailemle birlikteyim. Ayrılıkla ilgili konuşmuyorum, hukuki yoldan hakkımı arıyorum. Avukatım ilgileniyor, ben işime bakıyorum, adalete güveniyorum. Ben artık hayatımı yaşamak istiyorum. Hatta yeniden evlenmeyi düşünüyorum, inşallah bu yıl”
 
'İlk başladığın yere dönmeyi düşünüyor musun? Dizi oyunculuğu ya da sunuculuk mesela?' diye hatırlatılınca; “Aslında Sitcom'da oynamak isterim. Kafaya taktım. Çok iyi yapacağıma ve bana uyacağına inanıyorum.“ dedi.
 
Petek Dinçöz; “Pop söylemeyi çok seviyorum, her tür müziği dinlerim. Rock bile söyleyebilirim. Şebnem Ferah'a bayılıyorum. diye de ekledi.

Bestfm