Gelin 'hayır'dedi, Bakan şaşırdı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde gelinin yaptığı espri salonda bulunanları kısa süreliğine şok etti.

Gelin 'hayır'dedi, Bakan şaşırdı!
İHA'nın haberine göre Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde gelinin yaptığı espri salonda bulunanları kısa süreliğine şok etti.

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemek için memleketi Karaman’ın Ermenek ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılarak şahitlik yaptı.

Nikahı kıyan Ermenek Belediye Bakanı Uğur Sözkesen, gelin Tuğba Beslenti’ye 'Mesut Karpuzla evlenmeyi kabul ediyor musun?' diyerek mikrofonu uzattığında gelinin kısa bir süre düşünmesinin ardından esprili bir şekilde sonradan 'evet' demesi Bakan Elvan başta olmak üzere herkesi şok etti.

Nikahın kıyılmasının ardından yeni çiftlere tavsiyelerde bulunan Bakan Elvan, “Bu söyleyeceğim şeyleri bazı kesimler yanlış anlıyor. Şuanda Türkiye, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde çok daha az doğurganlık oranına sahiptir. Bizim gelecek nesillerimizin hem sayı itibarıyla, hem de nitelik itibarıyla çok daha güçlü olması lazımdır. Dolayısı ile Sayın Başbakanımızın 3 çocuk ifadesi bundadır” dedi.

Bakan Elvan yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını gelin Tuğba Beslenti’ye verdi.