Genç adam arabasını neden 'eve' çevirdi?

İzmir Torbalı Muratbey Mahallesi'nde yaşayan 47 yaşındaki Ahmet Sütçü, 15 yıllık eşi Neslihan Sütçü ile son dönemde çeşitli konularda sık sık tartışma yaşayınca, mahkeme kararıyla evden uzaklaştırma cezası aldı. Kalacak yeri olmayan Sütçü, arabasını eve dönüştürdü.

Genç adam arabasını neden 'eve' çevirdi?
POLİSE ŞİKAYET ETTİ

Yeni Asır Gazetesi'nden Sevim Akbaş'ın haberine göre
 Ahmet Sütçü'nün kendisine ve 9 ile 13 yaşlarındaki çocuklarına kötü davrandığını, sözlü şiddet uyguladığını iddia eden Neslihan Sütçü, eşi hakkında polise şikayetçi oldu. Torbalı Aile Mahkemesi'ne taşınan davada mahkeme, eşinin talebi üzerine Ahmet Sütçü'ye aile içi şiddet nedeniyle, 1 ay evden uzaklaştırma cezası verdi. Sütçü, eşini barışmaya ikna edemeyince karar uygulamaya konuldu.

Kalacak yeri olmayan Sütçü, evinin 10 metre uzağına park halinde bıraktığı otomobilinde kalmaya başladı. Her gün aracında yatıp, sabahları da işine giden Sütçü, cezasının sona ermesiyle birlikte evinin yolunu tuttu. Çaldığı kapıyı kendisine duvar gören Sütçü, eşinin mahkeme kararıyla uzaklaştırma cezası süresini uzattığını öğrendi. Eşinin kendisini affetmesini bekleyen Ahmet Sütçü, "Allah şahidimdir ki, eşime fiske dahi vurmadım. Ancak küfrettim, inkar etmiyorum" diye konuştu

PİKNİK TÜPÜYLE ISINIYOR

Sütçü. "Eşimin bana zaman zaman değer vermediğini düşündüğüm için, kendisine olan yaklaşımım değişti. Ama bu ona değer vermediğim, sevmediğim anlamına gelmiyor. Çok gerildim ama eşime ve çocuklarıma şiddet uygulamadım. Yuvamın yıkılmasına müsaade etmeyeceğim.
Ben hayatımı eşime ve çocuklarıma adadım"
dedi.