Genç Emrah sır oldu!

Bunalıma giren genç, aracını Şehitler Köprüsü’nde çalışır halde bırakıp sırra kadem bastı. Olayla ilgili intihar soruşturması başlatıldı.

Genç Emrah sır oldu!
Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre İstanbul Üsküdar'da yaşayan 29 yaşındaki Emrah Köseoğlu, küçük kardeşini trafik kazasında kaybedince psikolojik bunalıma girdi.

Demir alım satım işiyle uğraşan ve 10 aylık bir kız bebeği olan Emrah Köseoğlu, girdiği bunalımdan kurtulamayınca ailesi tarafından Şişli'deki bir psikiyatri kliniğine götürüldü.

İlaç tedavisine başlayan Köseoğlu sıkıntılarından bir türlü kurtulamadı. 7 Aralık'ta babasına ait otomobili alıp 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gitti. Aracı, köprünün ortasında dörtlüleri açık, çalışır halde bıraktı. Ardından sırra kadem bastı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, köprünün güvenlik kamera görüntülerini mercek altına aldı. Ancak Emrah Köseoğlu'nun intihar ettiğine dair bir ize ulaşılamadı. Aradan geçen iki aya rağmen kendisinden bir türlü haber alamayan ailesi sokak sokak dolaşarak oğullarını arıyor.

Anne Samiye Köseoğlu, "Umudum var. Bir yerlerden çıkıp gelecek. Köprüden atlamış diyorlar ama kameralarda görülmemiş. Bir gün çıkıp gelecek" diyor.

Genç Emrah sır oldu!