Genç kadın öz amcasına kaçtı!...

Mersin’de eşini 4 ay önce terk eden işsiz A.K.(35), 2 ay önce eşinden boşanan yeğeni 1 çocuk annesi F.K. (31) ile birlikte kaçtı...

Genç kadın öz amcasına kaçtı!...

Merkez Mezitli İlçesinde oturan ve bir otelde kat görevlisi olarak çalışan F.K., 7 yıl önce evlendiği eşinden 2 ay önce boşandı. F.K., bu beraberliklerinden dünyaya gelen 2 yaşındaki oğlunu da eşine bırakıp yalnız yaşamaya başladı. Ancak F.K., 9 Ekim günü ortadan kayboldu. Kızlarından haber alamayınca evlerine giden aile, genç kadının evdeki cep telefonunda amcası A.K. ile birbirlerine çektikleri aşk mesajlarını gördü. F.K. aynı gün akşam ablasını telefonla arayarak, “Bizi aramayın. Biz mutluyuz. Birbirimizi seviyoruz” dedi. Bu görüşmenin ardından aile, kızlarının 4 ay önce 1 çocuk annesi eşini terk eden amcasıyla kaçtığını öğrenince şoke oldu.

Bu telefonun ardından anne 55 yaşındaki Ü.K., kızının amcası tarafından zorla kaçırıldığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Adliyede gözyaşı döken 5 çocuk annesi kadın, “Kızımın amcası olan kayınbiraderim A. eroin bağımlısıdır. Kızımı zor kullanarak, bilmediğimiz bir yere götürmüş, kaçırmıştır. Bu bir sapıklıktır. Kızımı cinsel amaçlı zorla kaçırmıştır. Kaynımdan şikayetçiyim. Kızımın hayatından da endişe ediyorum” dedi.

‘İLİŞKİLERİ ÇOK ÖNCE BAŞLAMIŞ’

Kızıyla amcası arasındaki samimi davranışlarının kendilerinin de dikkatini çektiğini, ancak, akrabalık nedeniyle bundan şüphelenmediklerini belirten anne Ü.K. “Amca- yeğen oldukları için aklımıza kötü bir şey gelmemişti. Üstelik, kaynım A., kızımın ayrıldığı eşinin çok samimi arkadaşıydı. Kızımın 2 ay önce, amcası A.’nın da 4 ay önce eşlerini terk etmeleri, bu ilişkinin çok önce başladığını gösteriyor. Ailece bizi yıktılar” diye konuştu.

‘ARTIK YÜZÜMÜ GÖRMEYECEKSİNİZ’

Medeni Kanunu’nun böyle bir evliliği yasaklamasına rağmen amcasıyla birlikte kaçtığı anlaşılan F.K. dün gece de evli kızkardeşine, şu an askerde olan kardeşine de söylenmesi isteğiyle cep telefonu mesajı çekti. F.K. mesajında şöyle dedi:
“Pişman değilim. Kardeşim askerden gelince ‘kaçtı’ demeyin, ‘öldü’ deyin. Ben onu çok seviyorum. Anlamıyorum ama, çok seviyorum. Artık yüzümü göremeyeceksiniz. Bence biz amca- yeğen değiliz. Amca- yeğen olsak birbirimizi sevemeyiz. Bizim ne olacağımız belli değil. Belki ölür gideriz, hakkınızı helal edin. Beni ne kadar kötü bilseniz de ben sizi unutmayacağım.”

Mustafa İnsan /DHA