Genç kadına metrobüste sert tekme!

Perpa durağında metrobüs kapısının açılması üzerine Murat U., genç kadına tekme atarak metrobüsten dışarı fırlattı.

Genç kadına metrobüste sert tekme!
İkinci 'Ayşegül Terzi' vakası

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre İstanbul'da metrobüste ikinci Ayşegül Terzi vakası yaşandı. Ayşegül Terzi adlı hemşire otobüste tanımadığı bir adamdan tekme yemişti.

İddiaya göre benzer olay şöyle gelişti: 8 Ağustos'ta Sevim T., kendisini taciz eden Murat'ı uyardı. Ancak 46 yaşındaki Murat'ın saldırısına maruz kaldı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.

Perpa durağında metrobüs kapısının açılması üzerine Murat U., genç kadına tekme atarak metrobüsten dışarı fırlattı. Durak ile metrobüs arasına düşen genç kadının yardımına duraktaki güvenlik görevlileri yetişti.

İfadesinde suçunu itiraf eden Murat U., Sevim T. tarafından küfür ve hakarete maruz kaldığı için sinirlendiğini ve genç kadını darp ettiğini anlattı. Sevim T.'den şikâyetçi olan Murat U., kendisinin de darba maruz kaldığını beyan etti.

Soruşturma sonunda Murat U.'ya "cinsel taciz ve kasten yaralama" iddiasıyla dava açılırken Sevim T.'ye "hakaret ve basit yaralama" iddiasıyla dava açıldı.