Genç kadını canından bezdiren fanteziler!

Betül I. eşinin cinsel fantezili kıyafetler aldığını, istemediği halde zorla giymek zorunda kaldığını ve dediklerini yapmadığı zamanlarda ise tartıştıklarını ileri sürerek dava açtı.

Genç kadını canından bezdiren fanteziler!
Vatan Gazetesi'nden Tolga Atar'ın özel haberine göre İstanbul’da yaşayan Betül I. isimli kadın, üç yıl önce evlendiği kocasının özel fantezi beklentileri ve cinsel sapkınlıkları olduğu için evlilik hayatlarının çekilmez hale geldiğini ileri sürerek boşanma davası açtı.

Betül I. “Üç yıllık evliyiz. Eşimin cinsel sapkınlıkları yüzünden anlaşamıyoruz. Defalarca konuştuk, tartıştık. Her defasında değişeceğini söylese de yine aynı davranışlarını yapmaya devam etti. Bana cinsel fantezili kıyafetler alıyordu. Akşamları o işten geldiği zaman aldıklarını giymemi istiyordu. Ben karşı çıktığım zaman tartışmaya başlıyorduk. Tatsızlık çıkmasın diye mecburen giymek zorunda kalıyordum. Benim cinsel konuda isteksiz biri olduğumu düşünerek cinsel gücü arttırıcı haplar almamı bile istiyordu” dedi.

Uygunsuz filmleri izliyor

Eşi Sami I.’nın seyretmek için cinsel içerikli uygunsuz CD’leri eve getirdiğini de ileri süren Betül I. “İnternetten yada eve getirdiği uygunsuz cinsel içerikli CD’leri beraber izlememizi istiyordu. Ben istemediğim halde evde huzursuzluk çıkartarak zorla bana seyrettiriyordu. Bu yüzden tartışmalarımız her geçen gün artmaya başladı. Evliliğimiz süresince devamlı cinsellik üzerine ve sapkınlıklarını konuştuğumuz için problemler yaşamaktayız. Eşimin cinsel fantezi istekleri yüzünden devamlı tartışma yaşadığım için huzur kalmamıştır” şeklinde iddialarda bulunarak boşanmak istedi.

‘Utandığım için konuşamadım’

Betül I. “İlk duruşmada mahkeme salonunda başka avukatlar ve yabancı kişiler olduğu için utandığımdan dolayı evliliğimiz ile ilgili yaşadığım problemleri ifade edemedim” dedi.