Genç kadını önce yaraladı, sonra kucakladı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde çılgın aşık kendisini terk eden eski sevgilisini ve erkek arkadaşını kırdığı bira şişesiyle yaraladı.

Genç kadını önce yaraladı, sonra kucakladı!
Yeni Asır'dan İhsan Karataş'ın haberine göre başka bir erkekle ilişki yaşadığı gerekçesiyle Bircan T'yi darp edip kırık şişeyle yaralayan C.D. (30), eski sevgilisini kucağına alarak ambulansa taşıması ise görenleri hayrete düşürdü.

KAVGA ETTİLER

Olay, Karaçay Mahallesi 34 sokakta gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, C.D. kendisini bir süre önce terk eden eski sevgili Bircan T'nin evinin önünde alkol almaya başladı. Bir süre sonra Bircan T. yanında Önder A. (38) ile birlikte eve geldi. Eve girecekleri sırada C.D, eski sevgilisiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle elinde bulunan bira şişesini kıran C.D, Bircan T. ile birlikte yaşadığı iddia edilen Önder A'ya vurmaya başladı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Sinir krizi geçiren talihsiz kadın baygınlık geçirirken, Önder A. ise kesik cam darbeleriyle yara aldı. Öfkeli aşık C.D, eski sevgilisi Bircan T'yi kucaklayarak ambulansa götürdü. Cam kesiklerinden dolayı yaralanan Önder A. ve Bircan A. hastaneye kaldırılırken, alkollü olduğu belirtilen C.D. ise ifade işlemleri için karakola götürüldü.