Genç kıza Facebook'tan fuhuş tuzağı!..

Adana’da biri kadın 3 kişi, ailesi ile problemleri olan 18 yaşındaki genç kızı kandırdıktan sonra haftalığı 7 bin liraya erkeklere pazarladı. Şahısların genç kızı kandırma planları ise film senaryolarını aratmadı.

Genç kıza Facebook'tan fuhuş tuzağı!..
İHA'nın haberine göre, İmamoğlu ilçesinde yaşayan Zehra T. (18), ayrı olan annesi ve babasından baskı görmeye başladı.

Zehra’nın bu durumundan haberi olan komşusu Yakup A. (27), Eda Zorlu isminde sahte bir Facebook profili oluşturarak genç kız ile iletişime geçti. Yakup A, Zehra’ya “Ben Mersin’den Adana’ya geldim. Fuhuş yapıyorum, çok iyi para kazanıyorum. Evim, arabam var. Sevgilim var, çok iyi hayatım var. Çok lüks yaşıyorum. Sende çok güzelsin. Güzelliğin harcanmasın. Adana’ya gel. Adana’ya otogara ne zaman gelirsen gel ben seni hemen alırım” diyerek aklını çelmeye çalıştı. Bu görüşmeden 15 gün sonra ailesi ile kavga eden Zehra T., sinirlenerek evden dışarı çıktı.

Zehra’yı takip eden Yakup A, genç kıza kendisine yardım edebileceğini söyleyerek arkadaşları Kemal Ç.’yi (27) ve dini nikahlı eşi Nurcan Y'yi (39) çağırdı. Burada Yakup A. tarafından kandırılan Zehra T., Kemal Ç. ve Nurcan Y. ile birlikte Adana’ya geldi.

Burada Yakup A'nın “Facebook’ta Eda diye bir arkadaşın var. O aslında benim. Evine dönme. Bak burada lüks hayat yaşarsın” demesi üzerine korkan Zehra T., tekrar eve döndü. Ancak evden kaçması nedeniyle annesi, babası ve abisinden dayak yiyen genç kız, ailesi tarafından odaya kilitlendi.

EV KİRALAYACAK GİBİ GELİP, GENÇ KIZI KAÇIRDILAR

Genç kızın peşini bırakmayan Yakup A., Kemal Ç. ve Nurcan Y, Zehra’nın odada kilitli kaldığı süre boyunca sürekli mesaj ile aklını çelmeye çalıştı. Zehra ise “Ailem odaya kilitledi. Evden çıkamam” dedi.

Bunun üzerine plan yapan Kemal Ç. ve Nurcan Y., Zehra T.’nin ailesinin oturduğu evin ikinci katını kiralayacak gibi ailenin yanına gitti. Aile, Kemal Ç. ve Nurcan Y'ye ev hakkında bilgi verirken Zehra T. pencereden kaçarak otomobile bindi. Kemal Ç. ve Nurcan Y. de evi beğenmediklerini belirterek Zehra T.'nin bindiği otomobil ile kaçtı.

DAYISI YEĞENİNİ KAÇIRANLARI ARAYIP KADIN İSTEDİ

Kızının kaçırıldığını fark eden anne Zehra A., durumu ağabeyi Tufan A'ya anlattı. Tufan A, yeğenini kaçıran Kemal Ç'nin Zehra T.’ye fuhuş yaptıracağını anlayarak Adana’ya geldi. Burada Kemal Ç'nin telefon numarasına ulaşan Tufan A, “Bana bir kadın lazım” dedi.

Kemal Ç'nin yeğenini göndereceğini düşünen Tufan A, aynı zamanda durumu polise de aktardı.

Kemal Ç'nin verilen adrese Zehra T. yerine Aslı D'yi göndermesi üzerine polis genç kızı gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Aslı D, “Kemal ve Nurcan bize fuhuş yaptırıyor. Zehra da onların yanında” diye ifade verdi. Bu sırada Aslı D'nin gözaltına alındığını öğrenen Kemal Ç. ve Nurcan Y, Zehra T.’yi emniyete götürerek “Ben kayboldum. Kimseden şikayetçi değilim” demesini istedi.

Kızın ifadesini almak için gelen ahlak polisi, yaptıkları sorguda her şeyi anlattırdı. Zehra T., yaşadıklarını anlatmasının ardından Kemal Ç. ve Nurcan Y'nin kendisini emniyetin arkasında beklediğini söyledi. Harekete geçen ekipler, iki şüpheliyi otomobilin içinde beklerken gözaltına aldı.

GENÇ KIZI 3 GÜNDE 4-5 ERKEĞE PAZARLAMIŞLAR

Şüphelilerin, kandırdıkları Zehra T.’yi Adana’ya getirdikleri gün pazarlamaya başladıkları ve 3 günlük süre zarfında 4-5 kişiye pazarladıkları öğrenildi. Şüphelilerin yakalandıkları gün ise Zehra T.’yi bir kişiye haftalığı 7 bin liraya kiraladığı belirlendi. ‘Fuhşa yer temin etmek ve zorla fuhuş yaptırmaktan” suçlarından adliyeye sevk edilen Kemal Ç., Nurcan Y. ve Yakup A, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailesinin yanına dönmek istemediğini belirten Zehra T. ise Kadın Sığınma Evine yerleştirildi.