Genç kıza iğrenç tuzak!...

İzmir'in Konak ilçesinde 16 yaşındaki genç kıza 3 kişi tecavüz etti. Genç kızın şikayeti üzerine tecavüz eden 3 kişi ile birlikte, genç kızı 'sana iş buldum' diyerek kandırarak üç kişiye sattığı belirlenen bir kişi de yakalandı.

Genç kıza iğrenç tuzak!...

Arif Ç. (31) isimli şahıs bir süre önce arkadaşları olan Resül İ. (24), Doğan Y. (23) ve Abdülbahri D.'ye (35) 750 TL borçlandı. Arkadaşlarına borcunu ödeyemeyen Arif Ç., saat 19.00 sıralarında aile dostu olduğu 16 yaşındaki B.E.'nin evine giderek; "Sana iş buldum, gel tanıştırayım" diyerek genç kızı evden çıkardı. B.E. ve Arif Ç. bir kafede bekleyen üç arkadaşı ile buluştu. Saat 20.00 sıralarında B.E., üç kişiyle birlikte 35 Y 9860 plakalı araca binerek kafeden ayrıldı. O sırada genç kızı tanıyan ve samimi arkadaşı olan bir kişi, genç kızın araca bindirildiğini görerek 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulundu.
 
Konak Asayiş Ekipleri, bir araca zorla bir genç kızın bindirildiği anonsu üzerine bahse konu plakalı aracı aramaya başladı. Genç kızı otomobile alan üç kişi, Gaziemir Evka 7 civarındaki ormanlık alana götürerek genç kıza zorla sırayla tecavüz ettikten sonra Eşrefpaşa yakınlarında yol kenarına bıraktı. Yaşadıklarının şoku ile Eşrefpaşa Polis Merkezi'ne giden genç kız, başına gelenleri anlatarak şikayetçi oldu. Genç kızın şikayetçi olduğu soıralarda ihbarda bulunulan otomobili Köstence Köprü altında gören Konak Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı asayiş ekipleri otomobili durdurarak inceledi. Otomobildeki şahısların tecavüz olayına karıştığının anlaşılması üzerine şahıslar gözaltına alınarak Ahlak Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri yaptıkları sorguda, üç kişinin Arif Ç. isimli şahsın alacaklarına karşı genç kızı kendilerine getirdiğini söylemeleri üzerine Arif Ç.'yi de yakalayarak gözaltına aldı. Borcuna karşılık 16 yaşındaki genç kızı kandıran Arif Ç. ile genç kıza tecavüz ettikleri belirlenen Resül İ., Doğan Y. ve Abdülbahri D. isimli zanlılar; 'hürriyetten yoksun bırakma ve nitelikli cinsel istismar' suçundan adliyeye sevk edildi.

Cem Ulucan