Genç kıza 'ilaçlı' tuzak!

Veli D. (30), eşinin akrabası olan Zeynep D’yi (21) ilaçlı su içirerek bayılttı. Genç kızın çıplak fotoğraflarını çeken Veli D, tehdit ve şantajla Diyarbakır’dan Aydın’a getirttiği kızı barda çalışmaya zorladı. Kilitli tutulduğu evden kaçmayı başaran Zeynep D. polise başvurdu

Genç kıza 'ilaçlı' tuzak!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre Aydın'da genç kız, akrabası olan bir kişinin ilaçlı su içirip çektiği çıplak fotoğraflarıyla kendisine şantaj yaptığını ve barda çalışması için tehdit ettiğini öne sürerek polise başvurdu.

Nuri Alço taktiği

Diyarbakır'da ailesiyle birlikte yaşayan Zeynep D. (21) Diyarbakır'a giden akrabasının eşi olan Veli D'nin (30) kendisiyle konuşmak istemesi üzerine onunla buluşup bir eve gitti. Genç kız, evde birlikte zaman geçirdiği kişinin kendisini ilaçlı su içirip uyuttuğunu, çıplak fotoğraflarını çektiğini söyleyip bir süre sonra fotoğraflarını ailesine vereceği şantajıyla Nazilli'ye getirttikten sonra kendisini bir evde zorla alıkoyup barda çalışması için tehdit ettiğini öne sürerek polise başvurdu.

İfadesinde, Veli D'nin kendisini bir şeyler konuşmak için eve çağırdığını anlatan Zeynep D, şunları söyledi: "Birlikte bir eve gittik. Eve girince kapıları kilitledi ve çok önemli bir konuyu konuşacağını söyledi. Bana verdiği bir bardak suyu içtikten sonra kendimden geçtim. 4 saat sonra uyandığımda kendimi çıplak vaziyette buldum. Veli'ye 'Beni niye soydun?' diye sorduğumda, 'Senin çıplak fotoğraflarını çektim. Kimseye bunu söylemeyeceksin, eğer bunu eşime, ailene veya polise bildirirsen bu fotoğrafları internette yayarım' diyerek beni tehdit etti. Kimseye korkumdan bir şey anlatamadım."

Barda çalıştırmak istedi


Veli D'nin Diyarbakır'dan ayrıldıktan sonra telefonla arayıp kendisini çekilmiş çıplak fotoğraflarıyla tehdit ettiğini belirten genç kızın, "Yaklaşık 10 gün önce beni tekrar aradı. 'Sana bilet alıyorum. Nazilli'ye gel, gelmezsen fotoğrafları internete ve ailene veririm' dedi. Ben de korktuğum için Nazilli'ye geldim. Beni otogardan alarak bilmediğim bir eve götürdü. Veli ve bir kız arkadaşı zaman zaman evden dışarıya çıkarken kapıyı üzerime kilitliyordu. 10 gün içinde barda çalışmam konusunda beni tehdit etti. Bir fırsatını bulup evden kaçtım ve polise başvurdum. Bana yaptığı için şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Polis, genç kızın şantaj iddiaları üzerine Veli D'yi yakalamak için çalışma başlattı.