Genç kızdan Müge Anlı'ya yürek yakan itiraf

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde yaşanan cinayetin ardındaki yürek yakan gerçek ortaya çıktı....

Genç kızdan Müge Anlı'ya yürek yakan itiraf

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde ikamet eden Kıymet Albayrak isimli kadın, dini nikahlı eşi Abdullah Gazi Akbıyık’ın 10 gündür eve gelmediği şeklinde emniyete kayıp başvurusunda bulundu. Albayrak, Müge Anlı'nın yayınına çıkarak da konuya ilişkin bildiklerini anlatmıştı.

Dün haber ajanslarına cinayetin Kıymet Albayrak tarafından işlendiği ve Albayrak'ın Abdullah Gazi Akbıyık’ın cesedini tandırda yaktığı şeklinde bir bilgi geçilmişti.

Fakat cinayetin ardındaki yürek yakan gerçek bu sabah Müge Anlı'nın ATV'de yayınlanan programında ortaya çıktı.

Yayında cinayeti Kıymet Albayrak'ın değil Kıymet Albayrak ve Abdullah Gazi Akbıyık’ın büyük kızları tarafından işlendiği itiraf edildi.

Oldukça üzgün ve bitkin görünen Müge Anlı dün gece üzüntüden uyuyamadığını ifade ederek dünkü yayınının ardından kendisine yapılan yürek yakıcı itirafı şu sözlerle ifade etti:

"Beklemedik bir şey ortaya çıktı. Çiftin iki kızları vardı. Büyük kızı benimle konuşurken ortaya çıktı ki babasını büyük kızı öldürmüş. Eve alkollü gelen babası, annesine senet imzalatmaya çalışmış. Anlattığına göre evde bir silah var. Silahla annesinin öldürüleceğini düşünen genç kız o silahla babasını istemeden de olsa öldürüyor. Kendi aralarında anlaşıyorlar. Evin yanındaki ocakta babanın cesedini yakıyorlar."

Yayından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...