Genç kızlar döner bıçağıyla kavga etti!..

İstanbul Beykoz'da parkta yürüyen B.A., uzun süredir sürtüşme yaşadığı F.V. ile karşılaştı. Birbirlerine sözlü sataşmada bulunan kızlar kavgaya tutuştu.

Genç kızlar döner bıçağıyla kavga etti!..
TEKRAR TEKRAR GELDİ

Takvim'in haberine göre görgü tanıkları kavga eden kızları ayırdı. Olay yerinden uzaklaşan F.V., 10 dakika sonra yanında bir arkadaşıyla geri geldi. F.V. bu kez yanında getirdiği arkadaşıyla birlikte B.A.'ya saldırdı. Yere düşen B.A.'nın fotoğraflarını çeken F.V., "Fotoğrafları Facebook'ta yayınlayacağım" diye tehditler savurarak uzaklaştı. Fotoğrafları sildirmek isteyen B.A., F.V.'nin peşinden gitti. Yaşanan tartışma sonrası fotoğrafları sildiğini söyleyen F.V. olay yerinden uzaklaştı. Tam kavga bitti derken, F.V., bu kez elinde döner bıçağıyla geldi. Elindeki döner bıçağını, B.A.'ya sallayan F.V. ilk ve ikinci hamlede başarısız olsa da üçüncü hamlede B.A.'nın bacaklarını kesti.

TWİTTER'DAN GÖZDAĞI

Aldığı bıçak darbeleriyle yere yığılan B.A.'nın sağ bacağı 10 santim, sol bacağında ise 8 santim kesik oluştu. Genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Reşit olmayan B.A.'nın avukat gözetiminde ifadesi alındıktan sonra F.V. de gözaltına alındı. Serbest bırakılan F.V. ise sosyal paylaşım sitesinde mesaj yazmayı sürdürdü.