Genç kızların yoğun ilgisine ne cevap verdi?

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü ile çok beğenilen Show TV' ekranlarının yeni dizisi "Her Sevda Bir Veda" adlı dizinin 2. bölümü tüm oyuncular ve teknik ekipin katılımı ile Etiler Adanalı Hasan Kolcuoğlu Kebap'ta izlendi.

Genç kızların yoğun ilgisine ne cevap verdi?

Yönetmenliğini Ulaş Güneş Kaçargil ve Dilek Keser yaptığı, başrollerini Nik Xhelia, Cemal Hünal, Devrim Evin,  Elif Atakan ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı dizinin yemeğine oyunculara destek amacıyla Show TV Genel Müdürü Semih Kaya'da katılırken, mekanın geceye özel hazırlamış olduğu kebaplar servis edilirken afiyetle yenildi. Başrol oyuncuları yeni bölüm başlamadan basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Usta isimlerle çalışmak çok önemli

Dizinin başrol oyuncularından Yusuf karekterine hayat veren Arnavut oyuncu Nik Xheliaj, çekimler ile ilgili olarak "Biraz yoğun ama güzel geçiyor" dedi. Türkçesini çok geliştirdiği görülen Arnavut oyuncu, genç kızların kendisini çok beğendiği soruları karşısında utangaç tavırlar sergileyerek "Ben bilmem onu" diyerek yanıt verdi. Xhelilaj, dizide yer alan tecrübeli usta isimler ile çalışmanın kendisini için önemli olduğu söyledi.

'Hepimizin severek çalıştığı, çok gurur duyduğumuz bir proje oldu'

Dizide başrol oyuncuları arasında yer alan oynamış olduğu "Issız Adam" filmi ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal "Dizimiz güzel gidiyor. Güzel de gidecek, daha başındayız" dedi. Çok iyi oyuncular ile çalıştıklarını söyleyen Hünal, "Bildiğiniz oyuncular var. Daha yeni oyuncular var. Hepsi çok çok iyiler. Hepimizin severek çalıştığı, çok gurur duyduğumuz bir proje oldu" dedi. Dizide Nadir karekterini canlandıran Hünal, 'Sette ortam nasıl?' sorusuna ise "Daha da güzel herşeyler olacak. Biz tabi 7 bölüm önde olduğumuz için, yavaş güzel ve sağlam gelişen bir hikaye. Karekter parça parça kendileri göstermeye başladılar. Daha açılmamış çok kapısı var" diyerek dizinin gelecek bölümlerinde seyircileri çok süprizler beklediğinin sinyallerini verdiler.

Başrol oyuncularından Nik Xheliaj'ın performansını  ve oyunculuğunu özen Hünal "Olağan üstü bir oyunculuk sergilemiş. İzleyince daha da iyi anlıyorsunuz. Burada gördünüz gibi böyle güler yüzlü sevecen bir arkadaş değil" diyerek genç oyuncuya takılmayıda ihmal etmedi.

Reytingler bol olsun

Dizide 'Azade' karekterine can veren 2011 Yılı Miss Turkey Güzeli Melisa Aslı Pamuk, set ortamından bahsederken "Ekip çok güzel. Reytinglerimiz bol olsun, ne diyeyim. İkinci bölüm zaten bakalım" dedi. Mankenlikten oyunculuğa transfer olan Pamuk, oyunculuğa alışabildiniz mi ? sorusuna "Bundan sonra kesinlikle oyunculuğa devam edeceğim" diyerek cevap verdi.

"Çok güzel tepkiler aldım"

İlk dizi tecrübesi

"1453 filmindeki Fatih Sultan Mehmet rolü ile adını sinemaya satırlarına altın harfler ile yazdıran oyuncu  Devrim Evin, "Her Sevda Bir Veda" ile ilk dizi tecrübesini yaşadığının heyacanını paylaştı. Çekimlerin yorucu ama güzel gittiği söyleyen Evin "Çok güzel tepkiler aldım "dedi. 

ŞAFAK GÜVEN / AKŞAM İNTERNET SİTESİ