Genç oryantalin gizemli ölümü!..

Sakarya’da bir müzikholde sahneye çıkan 22 yaşındaki oryantal Meryem Altuntaş, akşam saatlerinde oda arkadaşı tarafından ölü olarak bulundu. Ölümü şüpheli bulunan Altuntaş’ın cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Genç oryantalin gizemli ölümü!..
Milliyet'in haberine göre Serdivan İlçesi Kampüs yolunda bulunan bir apart dairede kalan 22 yaşındaki Meryem Altuntaş’ın aynı evi paylaştığı arkadaşı akşam saatlerinde eve geldiğinde arkadaşını aparttaki odasında cansız yatarken buldu. Arkadaşı bunun üzerine polisi arayıp olayı haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları ilk incelemede Meryem Altuntaş’ın kaldığı dairede Alkol şişeleri buldu. Vücudunda herhangi bir kesici alet veya darp izi olmayan Altuntaş’ın alkol bağımlısı olduğu iddia eden arkadaşları herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyledi.

Ölümü şüpheli gören Sakarya Cumhuriyet Savcılığı cenazeyi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Meryem Altuntaş’ın Söğütlü ilçesinde bulunan bir müzikholde oryantallik yaptığı öğrenildi.

Ölüm haberini alan Meryem Altuntaş’ın oryantal arkadaşları da evine gelerek olayla ilgili bilgi almaya çalıştı.