Genç Salih'in ağabeyinden acı sözler!

Kardeşinin bonzai yüzünden öldüğünü söyleyen Onur Yılmaz “Salih’i kurtarmak için çok uğraştım ama kurtaramadım” dedi.

Genç Salih'in ağabeyinden acı sözler!
Yeni Asır'dan Kazım Yörükce ve İhsan Karataş'ın haberine göre Aydın'da cesedi toprağa gömülü halde bulunan Salih Yılmaz'ın (20) otopsisinde vücudunda herhangi yara ve darp izine rastlanmadığı öğrenildi. Kardeşinin bonzai kullandığını ve bu yüzden öldüğünü söyleyen ağabey Onur Yılmaz gençlere seslendi, "Kardeşimi kurtarmak için çok uğraştım, kurtaramadım. Bu illetten uzak durun" dedi. Efeler'de dağlık bir alanda gömülü olarak bulunan ve cesedi vahşi hayvanlarca parçalanmış olan Salih Yılmaz'la ilgili ilk otopsi sonuçları ortaya çıktı. Yılmaz'ın vücudunda kesici veya delici alet izi bulunamadı. Elbiseleri üzerinde yapılan incelemede oluşmuş olan herhangi bir yırtık tespit edilemedi. Alınan örneklerde bonzai ve haşere ilaçlarının içinde bulunan yabancı maddelere rastlanırken detaylı araştırma için bu örnekler Adli Tıp'a gönderildi.

TEDAVİYE GÖTÜRMÜŞ

Kardeşini bonzai içmemesi için birçok kez uyardığını ancak bir sonuç elde edemediğini belirten ağabey Onur Yılmaz, "Kardeşim bonzai içiyordu. Çok kez uyardım. Hastanelere tedaviye götürdüm. Kendi elimle karakola teslim ettim. Yeter ki bonzaiden kurtulsun diye. Ancak ne yaptıysam vazgeçiremedim ve kardeşim bonzaiden dolayı hayatını kaybetti" dedi.

"BAŞKA AİLELERİN YÜREĞİ YANMASIN"

Kardeşini genç yaşta toprağa vermenin acısını yaşayan abi Yılmaz, "Tüm vatandaşlarımız özellikle çocuklarımız, bu bonzai illetinden uzak dursun. Biz bonzai yüzünden genç yaşta kardeşimizi toprağa verdik. Büyük üzüntü içindeyiz. Yüreğimiz yanıyor, acımız büyük. Kimse bizim yaşadığımız acıyı yaşamasın. Başka ailelerin yüreği yanmasın. Başka anne, baba, abi ve kardeşler ağlamasın" dedi.

SALİH'İN YANINDAKİLER KAMERADA

Jandarma, Salih'in ölümüyle ilgili geniş çaplı yürüttüğü soruşturmada önemli detaylara ulaştı, kaybolduğu 27 Kasım gününe ait MOBESE kameralarını incelemeye aldı. MOBESE kameralarında görüntülenen Salih'in birlikte olduğu iki kişinin kimliklerinin tespit edilmesi için jandarma çalışmalarını sürdürüyor.

SALİH'İN ÖLÜMÜ MÜGE ANLI'DA

Müge Anlı'nın programına katılacaklarını kaydeden Onur Yılmaz, "ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına bugün katılacağız. Aile olarak kardeşimin ölümüyle ilgili bilinmeyenlerin tüm netliğiyle ortaya çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.