Oğuzhan Aydoğan’a talip var!

Orta sahaya takviye için harekete geçen Altınordu, Beşiktaş’ın genç orta saha oyuncusu Oğuzhan Aydoğan’ı kadrosuna katmak istiyor. Güneş’in transfere onay verdiği öğrenildi.

Genç yıldıza talip var!
Yeni Asır'dan Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre TFF 1. Lig'de bu sezon üst sıraları hedefleyen Altınordu, orta sahaya takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı- lacivertliler, Süper Lig'de bu sezon şampiyon olan Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı genç oyuncusu Oğuzhan Aydoğan'ı kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş'in tecrübe kazanması için kiralık olarak verilmesi isteği oyuncu için Altınordu'nun devreye gireceği öğrenildi. Orta alanda oyun kurucu, forvet arkası ve sağ kanatta görev yapabilen 20 yaşındaki futbolcu Almanya'da yetişti. Futbola Schalke'de başlayan 20 yaşındaki futbolcu daha sonra Jurgen Klopp tarafından Alman devi Borussia Dortmund'a transfer edildi.

Klopp'un Liverpool'a gitmesinden sonra Türk oyuncusu Beşiktaş kadrosuna kattı. Büyük umutlarla Beşiktaş'a gelen oyuncu bekleneni veremedi. Şeytan, teknik kapasitesi yüksek oyuncu gelecek sezon için kadrosuna katmak istiyor. Oğuzhan Aydoğan geçen sezon kupada 18 dakika süre aldı ve U 21 Lig'inde 18 karşılaşmada 6 gol atma başarısını gösterdi.
Konular Spor Haberleri