Genç Yusuf’a ‘Süper’ kanca

Altınordu’nun başarılı sol beki Yusuf Acer’i Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Demir Grup Sivasspor ve Evkur Yeni Malatyaspor takibe aldı

Genç Yusuf’a ‘Süper’ kanca
Yeni Asır Gazetesi'nden Görkem Türkyılmaz'ın haberine göre Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Altınordu'nun başarılı sol beki Yusuf Acer, Süper Lig takımlarının radarına girdi. 21 yaşındaki oyuncuya, Trabzonspor, Sivasspor ve Malatyaspor'un yakın takibe aldığı öğrenildi. Karadeniz ekibi, kadrosunu gençleştirmek için sol beke takviye konusunda Yusuf Acer'i listesine ekledi. Altınordu'dan Erdoğan Yeşilyurt'u kadrosuna katan Sivasspor'un teknik patronu Tamer Tuna da Göztepe'de çalıştığı dönemde oyuncuyu defalarca izlemişti.

BAŞARILI BİR GRAFİK

Yusuf Acer, sarı-kırmızılı ekiple oynanan hazırlık maçlarında başarılı bir grafik ortaya koymuştu. Tuna'nın genç oyuncunun alınması için olumlu rapor verdiği bildirildi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de kalmaya başaran Malatyaspor'da sol ayaklı Yusuf Acer'i kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapmak istiyor.

Kırmızı-lacivertli ekipte son 3 sezonda 81 maçta başarılı bir şekilde forma giyen Yusuf Acer'in transferine sıcak bakıyor. Yusuf'un gitmesinin ardından alt yapıdan gelecek genç isimler monte olacak. Henüz resmi görüşmeler yapılmadığı için İzmir ekibi, Yusuf'un bonservis bedelini ise belirlemedi.
Konular Spor Haberleri