Giuliano: "Daha iyi vuruş yapabilirdim"

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Giuliano, Galatasaray derbisinde tek eksiklerinin gol olduğunu söyledi.

Giuliano'nun 'keşke'si..
Yeni Şafak'ın haberine göre maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Brezilyalı oyuncu, “Derbide tek eksik noktamız goldü. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Şanslar da yakaladık, ama golü bulamadık. Futbolda bazen böyle durumları yaşayabiliyorsunuz. Pozisyonlara giriyor, ama gol atamıyorsunuz. Bizim için de eksik olan buydu” diye konuştu.

Taraftarlara galibiyet hediye edemedikleri için çok üzgün olduklarını kaydeden Giuliano, “Taraftarımız gerçekten harika bir atmosfer oluşturdu. Onlara galibiyet vermek istedik. Çok güzel bir geceydi. Bu yüzden çok daha fazla üzgünüz, onlara galibiyet veremediğimiz için. Ama henüz lig bitmedi, daha önümüzde 8 final maçımız var. Elimizden geleni yapacağız. Onları mutlu etmeye çalışacağız. Taraftarlarımız emin olsunlar ki son düdük çalana kadar mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, Galatasaray kalecisi Muslera'nın önde olduğu ve yerden kaleyi bulmaya çalıştığı pozisyon için yaptığı yorumda ise, “O pozisyonu gol yapmalıydım. Çok kötü bir vuruş yaptım. Orada daha iyi bir vuruş yapabilirdim. Gerçekten çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri