Gizem Karaca başka dizinin kadrosuna katıldı!

Gizem Karaca önce üzüldü sonra sevindi. "İçimdeki Fırtına" dizisi yayından kaldırılan Karaca'ya ciddi bir izleyici kitlesine ulaşan "Kara Sevda" dizisinden teklif geldi. Güzel oyuncu teklifi kabul etti ve kadroya dahil oldu.

Gizem Karaca başka dizinin kadrosuna katıldı!
Sözcü'de yer alan habere göre uzun bir süre hiçbir dizi projesinde yer almayan güzel oyuncu Gizem Karaca, şanssızlığını bir süre önce yayın hayatına başlayan İçimdeki Fırtına dizisiyle kırmıştı. Ancak dizinin 6 bölüm yayınlandıktan sonra kaldırılması aralarında Merve Boluğur ve Hatice Aslan’ın da bulunduğu oyuncu ekibini şoke etmişti.

İŞ KAYBI DÖNEMİ KISA SÜRDÜ

Dizinin sona ermesine çok üzülen Gizem Karaca’ya iyi haber ise Kara Sevda dizisinden geldi.

Başrollerinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül’ün rol aldığı diziden aldığı teklifi kabul eden Karaca kadroya dahil oldu. İş kaybı dönemi kısa süren oyuncu yeni dizisinde ‘Mercan’ adlı karakteri canlandıracak. Karaca’nın sürpriz teklifle havalara uçtuğu ve çok mutlu olduğu öğrenildi.

Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit başrolde… İçimdeki Fırtına dizisi oyuncu kadrosuyla çok iddialıydı ancak dizinin ömrü sadece 6 bölüm sürdü.