Gizem Karaca'dan Anıl Tetik açıklaması!

Güzel Köylü dizisinin sevilen oyuncusu gizem Karaca, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına samimi açıklamalar yaptı.

Gizem Karaca'dan Anıl Tetik açıklaması!

Ünlü oyuncu, hakkında merak edilen soruları içtenlikle cevapladı…

“O FOTOĞRAFLAR DİZİ İÇİN ÇEKİLMİŞTİ”

Rol arkadaşı Berk Cankat’la aşk yaşadığı iddia edilen Karaca “Berk ile basına düşen fotoğraflarımız dizinin 46. bölümü için çekilmişti ve yayınlandı. Öyle bir sahne değil ama olsa da biz senaryoda olanı oynamak zorundayız. Montaj masasından paylaşılan bir şey. İşin başından beri dizideki Cemal ve Gül aşkını en iyi şekilde yansıtmak için, yönetmen tarafından Berk’le fotoğraflarımız yayınlandı. Berk’in de benim de onayladığım bir durumdu.” dedi.

ANNESİ İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Gizem Karaca’nın annesi geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz programına telefonla katılmış ve kızı hakkında çıkan iddialara ateş püskürmüştü. Gizem Karaca annesi hakkında da samimi bir itirafta bulundu ve yaptığı açıklamalardan sonra annesine kızdığını söyledi.

"ANNEME KIZDIM"

"Annem benden habersiz böyle bir açıklama yaptı. Ona da ufaktan kızdım ama şimdi diyorum ki; iyi ki de o açıklamayı yapmış. Bir gün biriyle anılıyorum, diğer gün başka biriyle anılıyorum. Ben ortada susuyorum ve izliyorum."


Survivor yarışmacısı Anıl Tetik ile aşk yaşadığı iddia edilen Karaca, konu hakkında şöyle konuştu:

“ANIL ÇOK YAKIN ARKADAŞIM”

"Anıl benim çok yakın bir arkadaşımdır. Survivor’a gideceği zaman, bir arkadaş grubu olarak kendisini geçirelim dedik. Hatta Muğla’dan kalkıp İstanbul’a geldim, Anıl’ı uğurladık ve geri döndüm. Keşke fotoğrafımızı arkadaş grubuyla birlikteyken çekselerdi. Ama tam kapıdan çıkarken, “Görüşürüz” derken çekildi ve yanlış anlaşıldı. Ben Anıl’a yardımcı da oldum, Tweet’ler attım oy alsın diye. Onun da hayali Survivor All Star olmak, umarım başarır.

“KÖYDE YAŞAMAK ZOR”

Dizi tatile girdiğinde büyük ihtimalle yurt dışına kaçacağım. 11 aydır köyde yaşıyorum ve köyde yaşamak biraz zor. Çekimler köy içinde ama yaşadığım bölge daha yazlık. Halimden memnunum. En azından trafik yok. Şu an açıklayamayacağım bir projem var. Bir sinema filmi. Dram. Bu film için çok uğraşıyorum.

“ÇARPRAZ BAĞLARIM YIRTILDI”

Kuzenimle basketbol oynarken boşa bastım ve ön çarpraz bağlarımı yırttım. Şimdi dizlik ve buzla ödemi atmaya çalışıyorum. Gün içerisinde de dizlikle dolaşıyorum."