Gizem Soysaldı 7 yıl sonra anne oldu!..

Halit Ergenç'le 2008'de boşanma aşamasındayken hamile olduğunu öğrenen ancak bebeğini aldırmak zorunda kalan Gizem Soysaldı, 7 yıl sonra anne oldu.

Gizem Soysaldı 7 yıl sonra anne oldu!..
Güneş'in haberine göre İzmir'de sıradan bir hayat yaşarken ilk evliliğini yaptığı Halit Ergenç sayesinde magazin dünyasıyla tanışan Gizem Soysaldı (31), şu günlerde çok büyük bir mutluluk yaşıyor. 

Ergenç, Binbir Gece'deki rol arkadaşı Bergüzar Korel'e aşık olup boşanmak istediğinde hamile olduğunu öğrenen Soysaldı, ilk gebeliğini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Bu olayı daha sonra verdiği bir röportajda Soysaldı, gözyaşları içinde anlatan Soysaldı, travma yaşadığını belirterek "Hem de nasıl etkilendim ama böyle bir ortama çocuk dünyaya getirmemeye karar verdim. Zaten Halit de istemedi" demişti.

Taylan'ın ilk fotoğrafı

Evliliği bittikten sonra aldığı oyunculuk eğitimini profesyonel yaşama taşımaya ve oyunculuk yapmaya karar veren genç kadın, ödüllü yönetmen Hüseyin Karabey'e aşık olup  3 yıl önce nikah masasına oturdu. 

Geçen aylarda da karnı burnunda fotoğraflarını sosyal medyadan yyaınlayarak hamilelik heyecanını paylaşan Soysaldı, 20 Nisan Pazartesi günü 15.45'te oğlu Taylan'ı kucağına aldı. Anneler Günü'nde bebeğini ve annesini de yanına alarak organik pazara giden oyuncu, Taylan'ın ilk pozunu paylaşmış oldu.