Gizli aşkları ortaya çıktı..

Adı geçen haftalarda Kenan İmirzalıoğlu'yla anılan oyuncu Cansu Tosun'un 1,5 yıldır "Paramparça" dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan'la beraberlik yaşadığı ortaya çıktı.

Gizli aşkları ortaya çıktı..
Güneş'in haberine göre Kayıp Şehir dizisi önceki yıl bitti. Ancak sette başlayan gizli bir aşkın devam ettiği ortaya çıktı. Dizinin Zehra'sı Cansu Tosun'la, yönetmeni Cevdet Mercan'ın uzun süredir beraber olduğu öğrenildi. Son olarak Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'nın başrollerini paylaştığı Paramparça dizisini yöneten Mercan, bölüm başına aldığı 45 bin TL ücretle kendi alanında rekor kırmıştı.

Evliliği çatırdadı

Daha önce Bir Çocuk Sevdim dizisindeki başrol oyuncusu Gülcan Arslan'la beraberliği yüzünden evliliği çatırdayan Mercan'ın yeni ilişkisini de bu nedenle gizlediği iddia ediliyor.

Tosun'un adı geçen haftalarda sinema çıkışı görüntülendiği Kenan İmirzalıoğlu'yla anılmış ancak "Biz arkadaşız" demişti. Almanya'dan gelen 27 yaşındaki oyuncunun hala evli olduğu konuşulan 45 yaşındaki sevgilisinin yeni dizisi Paramparça'nın sosyal medya hesaplarını bile yakından takip ediyor.