Göbeği eriten beş içecek!...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte kışın kazakların altında saklanan göbekler kendini belli etmeye başladı.

Göbeği eriten beş içecek!...
Takvim'de yer alan habere göre diyetler ve egzersizleri düz bir karın için yardım ederken içeceğimiz 5 içecek bizi göbek yağlarımızdan kurtarıyor. İşte o içecekler...

SU - AROMALI SU
Su tüketiminin sağlık ve kilo vermek açısından faydalarını hepimiz biliyoruz. Su içme alışkanığını bir türlü edinemiyorsanız suyunuzun içine taze nane, greyfurt, portakal ve limon gibi kalorisi düşük olan sebze ve meyvelerle aroma katın.

GREYFURT SUYU
İçerdiği C vitaminleri sayesinde bağışıklığımızı kuvvetlendiren greyfurt kilo vermemiz ve göbek yağlarmızdan kurtulmamız için de fayda sağlıyor. Doygunluk hissi veren greyfurt metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakma sürecini hızlandırıyor.

NANE ÇAYI
Rahatlatıcı ve yenileyici özellikleriyle tüketilen nane çayının göbek düzleştirici etkisi vardır. Vücuda giren yağlı yiyeceklerin sindirilmesine ve şişkinlik sorununuzun ortadan kalkmasına yardımcı olan nane çayını hergün tüketin.

YEŞİL ÇAY
Uzmanlar tarafından sağlığımız üzerinde onlarca etkisi kanıtlanan yeşil çay içindeki kateşin ve antioksidanlar sayesinde karın bölgemizdeki yağlardan kurtulmaya yardımcı oluyor.

SICAK ÇİKOLATA
Ne kadar şaşırtıcı olsa da bitter çikolata da zayıflamaya yardımcı oluyor. Değişik bir içecek alternatifi olarak bitter çikolatadan, sıcak çikolata yapın ve kahvaltınızda tüketin. İştahınızın kapandığını göreceksiniz.
Konular Kadın / Bakım