Gökçe Bahadır: "Tek başına iyi olmak yetmez"

‘Adı Efsane’ dizisiyle ekrana dönen Gökçe Bahadır, “Oyunculuk, ekip işi. Tek başına iyi bir isim olmak yetmez. Ancak gerçekten başarılıysan bir yerde fark edilirsin” dedi.

Gökçe Bahadır: "Tek başına iyi olmak yetmez"
Milliyet'ten Sercan Kısmet'in röportajı...

‘Adı Efsane’ dizisini nasıl kabul ettiniz?


Öncelikle işin hikayesini çok sevdim. Farklı bir yerde duruyordu. Tabii ki oyuncu kadrosunda çok değerli isimler var. Onları da duyunca kabul etmeye karar verdim.

Rolünüze nasıl hazırlandınız?

Çekimler başlamadan önce Bahar öğretmenin evinde ve okulunda zaman geçirdim. Sadece yaşadığı hayatı, çevresini anlayabilmek, görebilmek adına bunları yaptım.

Başarılı bir oyuncu kadrosu var. Beklentileriniz neler?

Açıkçası bir beklentim yok. Sevdiğim, içinde kendimi gördüğüm bir işi yapıyorum. Erdal’la oynamak çok zevkli. Genç oyuncular da çok iyiler.

Artık diziler çabuk bitiyor. Bu sizi tedirgin ediyor mu?

Etmiyor ama şunu ortaya çıkarıyor; demek ki iyi isim olmak tek başına bir işi kurtarmıyor. Bizim yaptığımız iş, ekip işi. Sonuçta dizilerin bitmesi birçok faktöre bağlı ama her zaman iyi olan, bir yerde fark edilir ve hak ettiği yere gelir.

Oyunculuğunuzun yanı sıra sesiniz ve dans yeteneğiniz de çok konuşuluyor. Sürpriz bir çalışma olur mu?

Dans etmek ve şarkı söylemek vazgeçilmezim. Çünkü hep hayatımın içindeydi, adeta terapi gibi. Tabii ki yıllar geçtikçe geliştirme şansım oldu. Bunu bir yerde kullanmayı istiyorum, kim bilir belki sürpriz bir projeyle karşınıza çıkabilirim. Kafamda bazı düşünceler var. Belki, bir gün hayata geçirebilirim diye umut ediyorum.

‘Saçlarım önceliğim’

Gliss markasının yüzü oldunuz. Neler diyeceksiniz?


Çok mutlu oldum, güzel bir iş birliği oldu. Zaten yıllardır gerek işimde gerekse özel hayatımda saçlarıyla konuşulan biriydim.

Markayla nasıl bir araya geldiniz?

Onların beni düşünerek hazırladığı senaryoları okuyunca birbirimize uygun olduğumuzu hissettim. Bunun üstüne ürünün özelliklerini de öğrendiğimde başarılı olacağına inandım. Çünkü markanın duruşuyla kendimi özdeşleştirdim.

Saç bakımınızda nelere dikkat edersiniz?

Bir kadının güzel görünmesinde saçları gerçekten çok önemli rol oynuyor. Saçlarımı iyi hissettiğim zaman kendimi de iyi hissediyorum. Zaten reklamdaki sloganımız da “Saçlarım Yeter” Dışarıda havalı görünen bir kadına hepimiz dönüp bakıyoruz. O yüzden benim hayatımda da saçlarım öncelikli. Her zaman bakım yapmaya çalışırım, ihmal etmem. 

‘Kendimi beğeniyorum’

“Benim için sosyal medyada, ‘Yıllar geçtikçe daha güzelleşiyor’ yorumları yapılıyor. Bence bütün kadınlara yıllar yarıyor. Sadece kendime özen göstermeye çalışıyorum; yıllar geçtikçe belki de daha çok dikkat  gösteriyorum. Sonuçta bugün ben de aynaya ya da fotoğraflarıma baktığımda kendimi daha çok beğeniyorum.”
Konular Röportaj