Gökçe Bahadır'ın eski aşkı hangi oyuncuyla yakınlaştı?

Önceki ilişkileri hüsranla biten Demet Özdemir ve Efe Duru, İzmir’de buluştu. Güzel oyuncu ile çapkın iş adamı, gittikleri bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş eğlendi. İkilinin samimi halleri, ‘Yeni bir aşk mı?’ dedirtti.

Gökçe Bahadır'ın eski aşkı hangi oyuncuyla yakınlaştı?
Takvim'in haberine göre Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'la ilişkisi geçtiğimiz yıl biten Demet Özdemir, aşk hayatındaki sessizliğini bozdu. Güzel oyuncu, önceki akşam İzmir'de sürpriz bir isimle yakınlaştı.

Geçtiğimiz gün ablası Derya Özdemir'le Alaçatı'ya giden ünlü oyuncu, burada sosyetik iş adamı Efe Duru ile bir araya geldi. Oyuncu Gökçe Bahadır ile aşkını Aralık 2017'de bitiren Duru, Özdemir ve arkadaşlarıyla bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına dek eğlendi. Geceden sosyal medyaya yansıyan video ise Demet Özdemir ile Efe Duru'nun samimiyetini gözler önüne serdi.

MESAJLAŞIYORLAR

Kolunu Duru'nun omzuna atan 26 yaşındaki oyuncunun sosyetik iş adamıyla sarmaş dolaş dans etmesi "İkili arasında yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi. Eğlence sonrası birbirlerini sosyal medyada takibe alan ikiliden Özdemir, Duru ile çekildiği pozunu "Dostlar" notuyla instagram'da paylaştı.

Gökçe Bahadır'ın eski aşkı hangi oyuncuyla yakınlaştı?

Paylaşımıyla Duru ile sadece arkadaş olduğunu ima eden Özdemir'in iş adamıyla sık sık mesajlaştığı ve arkadaşlıklarının da her an aşka dönüşebileceği konuşulanlar arasında.

SARMAŞ DOLAŞ EĞLENCE

İkilinin yakınlaşmasını Duru'nun geceden paylaştığı bir görüntü ortaya çıkardı. Sosyetik iş adamının kısa süre sonra paylaşımını silmesi ise aşk iddialarını kuvvetlendirdi.

Gökçe Bahadır'ın eski aşkı hangi oyuncuyla yakınlaştı? - Resim : 2