Gökhan Çarmıklı'nın yeni aşkı kıskanç çıktı!

Gökhan Çarmıklı’nın yeni aşkı Bahar Tangır, kıskanç çıktı. Sarışın güzel, Çarmıklı’nın eski eşi Siren Ertan’la dost kalmasından rahatsız oldu. Bunun üzerine Çarmıklı, 10 yıllık eski eşini tüm sosyal medya hesaplarından sildi.

Gökhan Çarmıklı'nın yeni aşkı kıskanç çıktı!
Takvim'in özel haberine göre sosyetenin ünlü isimlerinden Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı, 10 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl noktalayarak dost kalmıştı. 5 yıllık flörtün ardından 2006'da Rotterdam'da evlenen Ertan ile Çarmıklı, boşandıktan sonra da görüşmeye devam etmişti.

İKİSİ DE YENİDEN AŞIK

İkiliden Gökhan Çarmıklı, Bahar Tangır adlı sarışın güzelle yeni bir aşka yelken açarken Siren Ertan da mutluluğu işadamı Ersin Kayalar'da buldu. Çarmıklı, 8 ay önce yollarını ayırdığı Ertan'ın yeni aşkına rağmen eski eşini sosyal medyada takibe devam etti. Bu durum Çarmıklı'nın yeni sevgilisi Bahar Tangır'ın tepkisini çekti.

SİREN ERTAN'I SİLDİ

İddiaya göre sarışın güzel, Gökhan Çarmıklı'nın eski eşiyle hiçbir bağlantısının kalmamasını istedi.

Bunun üzerine ünlü iş adamı Siren Ertan'ı tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Şimdilerde yeni sevgilileriyle aşklarını doludizgin yaşayan ikilinin biten evlilikleri gibi dostlukları da mazide kaldı...