Gökhan Gönül büyük baskı altında!..

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Gökhan’ın eşi Hatice Gönül’ün, Kanarya’da kalması için yıldıza“Ayrılmanı istemiyorum. Yeni sözleşmeyi imzala ve efsane ol” diye baskı yaptığı ortaya çıktı.

Gökhan Gönül büyük baskı altında!..
AMK Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’de Gökhan Gönül’ün kalıp kalmayacağı konusu hâlâ gündemdeki yerini korurken, bu konuda yöneticilerden çok, Gökhan’ın eşi Hatice Gönül’ün çalıştığı ortaya çıktı.

Koyu bir F.Bahçeli olan Hatice Gönül’ün, eşi Gökhan’a “Fenerbahçe’den ayrılmanı istemiyorum. Burada çok güzel bir ortam var. Sözleşmeni yenile ve futbolu F.Bahçe forması altında bırak, efsane isimler arasına gir. Bir F.Bahçeli ve eşin olarak bunu senden istiyorum” diyerek baskı kurduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetimin ise Gökhan’ı takımda kalmaya ikna etmek için fiyat artırdığı öğrenildi. Sarı-lacivertliler, daha önce yaptıkları 1.7 milyon Euro’yu 2 milyon Euro’ya yükseltirken, Bunun yanı sıra yıllık maç başılarının da 750 bin Euro’yu bulacağı ifade edildi.

Bu gelişmenin, Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’de kalma ihtimalini iyice arttırmış oldu.

Bu arada tecrübeli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut’un ise Beşiktaş yöneticileriyle ile ön protokol imzaladığı ileri sürüldü.
Konular Spor Haberleri